Κόμματα

23 Σεπτεμβρίου 2014 17:56

Πάγκαλος: «Ψήφισα ΝΔ για να μη βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ»

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος ότι ψήφισε ΝΔ στις ευρωεκλογές, προκειμένου να μην κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

-

Δυσκολεύτηκε… όπως είπε, αλλά τελικά έριξε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην κάλπη για τις ευρωεκλογές.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και ιστορικό στέλεχός του, μιλώντας το πρωί στο ΒΗΜΑ FM, αποκάλυψε πως δεν ψήφισε την Ελιά αλλά τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές.

«Ψήφισα Ν.Δ. στις περασμένες εκλογές, στις ευρωεκλογές. Βεβαίως! Με δυσκολία, αλλά πήγε το χέρι μου, διότι ήθελα οπωσδήποτε να αποφύγω αυτό που δεν απέφυγα τελικά, δηλαδή την πρωτοπορία του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Πάγκαλος.

Όπως ανέφερε, εξέτασε και την περίπτωση του «Ποταμιού», αλλά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν «σοβαρή επιλογή.

«Δεν στήριξα το ΠΑΣΟΚ, διότι συν τοις άλλοις, παρά τις διαμαρτυρίες ορισμένων εκ των οποίων και εγώ, υπήρξα θύμα αυτής της ιστορίας, διότι υπέστην τρομοκρατικές επιθέσεις και εκβιασμούς, αλλά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σφύριζε αδιάφορα και κοίταγε αλλού», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχει πάψει να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος πρόσθεσε πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα ξαναψηφίσει στο μέλλον τη ΝΔ. «Δεν ξέρω (αν θα το επαναλάβω) τώρα. Δεν μου γυαλίζουν κόμματα. Έχω μια ουσιαστικότερη σχέση με την πολιτική και δεν ψηφίζω ό,τι γυαλίζει. Αυτό το κάνει η κίσσα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)