Γενικά

25 Αυγούστου 2014 15:59

Σούρλας: «Η πρωτόγνωρη κρίση υπαγορεύει εθνική ομοψυχία»

O Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργος Σούρλας παρέστη στην εκδήλωση για την απελευθέρωση των Τρικάλων.

-

«Οι θυσίες των αγωνιστών για την πατρίδα και οι δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα μας, επιβάλλουν την εθνική  ομοψυχία ή έστω τη συνεννόηση». Αυτό τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργος Σούρλας μετά το πέρας της εκδήλωσης για την απελευθέρωση των Τρικάλων, όπου παρέστη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

Παράλληλα, ο κ. Σούρλας  πρόσθεσε πως «το δικαίωμα του καθενός είναι να ανήκει σε ένα κόμμα. Πρωτίστως, όμως, καθήκον είναι να ανήκουμε όλοι στην παράταξη που λέγεται Ελλάδα. Όσοι δεν το αντιλαμβάνονται, ούτε ξέρουν που βρίσκονται, ούτε που πάνε».

«Το ιερό καθήκον υπαγορεύει να τιμούμε, να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για την ελευθερία, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την πατρίδα. Δεν αρκούν μόνο οι πανηγυρικές, επετειακές εκδηλώσεις χρειάζεται και έμπρακτα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγωνιστών, στις προσδοκίες τους για μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη» ανάφερε ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας. 

Τέλος, ο κ. Σούρλας τόνισε ότι «η πρωτόγνωρη κρίση, υπαγορεύει εθνική ομοψυχία ή έστω συνεννόηση για να σταθεί όρθια η πατρίδα και να βρει το δρόμο της ευημερίας και της προόδου. Αυτό θα επιτευχθεί αν αντιληφθούμε όλοι ότι πρέπει να υποτάξουμε τα ατομικά και κομματικά μας συμφέροντα στα εθνικά».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)