Κόμματα

17 Ιουλίου 2014 15:40

Παπαμιμίκος: «Η μικροψυχία του ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν είναι τυχαίο γεγονός»

«Ακόμα και στη σύλληψη ενός τρομοκράτη επιχειρούν να την απαξιώσουν», δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

-



Του Δημήτρη Κοτταρίδη

Επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη, που χαρακτήρισε «τυχαίο γεγονός» τη σύλληψη Μαζιώτη εξαπέλυσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Μιλώντας στο BHMA FM ο κ. Παπαμιμίκος τόνισε πως «η μικροψυχία του ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν είναι τυχαίο γεγονός»  καθώς, όπως είπε, «ακόμα και στη σύλληψη ενός τρομοκράτη επιχειρούν να την απαξιώσουν».  Ο  Γραμματέας της ΝΔ χαρακτήρισε απαράδεκτη και προκλητική αυτή τη θέση και κατηγόρησε την Κουμουνδούρου πως παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια ακόμα και με τη σύλληψη ενός τρομοκράτη.

«Για μένα είναι δυνατόν. Αυτό το κόμμα έχει αποδείξει ότι επιθυμεί μόνο αποτυχίες της χώρας σε όλους τους τομείς. Εμείς δυστυχώς για αυτούς τους διαψεύδουμε καθημερινά είτε είναι στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, είτε είναι στην οικονομία, είτε είναι στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας», τόνισε χαρακτηριστικά

Όσον αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Παπαμιμίκος δήλωσε πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα και πως την κατάλληλη στιγμή θα προτείνει κάποιο πρόσωπο το οποίο θα ενώνει όσο το δυνατόν τους περισσότερους Έλληνες, κάποιο πρόσωπο το οποίο θα είναι υπερβατικό, υπερκομματικό, και το οποίο όπως είπε  θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για Πρόεδρο της.

«Εμείς δεν πρόκειται να πέσουμε στην παγίδα και στον εκβιασμό του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουμε το έργο μας. Μιλάμε για ονομαστική ψηφοφορία και το κάθε κόμμα και ο κάθε βουλευτής προσωπικά θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες απέναντι στον Ελληνικό λαό.  Εμείς σεβόμαστε τους θεσμούς», δήλωσε .

 Όσον αφορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Παπαμιμίκος ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει το έργο της μέχρι τέλος χαρακτηρίζοντας επικίνδυνες τις πρόωρες εκλογές.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)