Κόμματα

11 Ιουνίου 2014 19:17

Πιέσεις για την «Ελιά»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος πιέζει για το επόμενο πολιτικό βήμα στους κόλπους της Κεντροαριστεράς.

-

Της Στεφανίας Μουρελάτου

Με φόντο τον «πόλεμο» στο ΠΑΣΟΚ για τις συμμαχίες στην Κεντροαριστερά και το τι μέλει γενέσθαι με την πολιτική αυτονομία του κόμματος και των συμβόλων του, ο Ανδρέας Λοβέρδος εταίρος της «Ελιάς» ως πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», πιέζει για το επόμενο πολιτικό βήμα.

Το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου προτείνει στους υπόλοιπους εταίρους στην «Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη» σειρά ενεργειών αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα του Ιουνίου.

  1. Άμεση συγκρότηση Κοινού Συντονιστικού Οργάνου των πολιτικών εταίρων της ΕΛΙΑΣ σε υψηλό στελεχιακό επίπεδο, προκειμένου να χρονοδιαγραφούν οι επόμενες ενέργειες αφενός ως προς την εμβάθυνση (πλήρης πολιτική και οργανωτική συγκρότηση, θεσμική συγκρότηση) και αφετέρου ως προς τη διεύρυνση του εγχειρήματος, με κοινή πρόσκληση σε όμορους χώρους (ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι, αδέσμευτα στελέχη και Κινήσεις του χώρου).
  2. Οργάνωση των 42 υποψηφίων του Ευρωψηφοδελτίου, σε μορφή άτυπου Οργάνου, με τακτικές συνεδριάσεις και συντονισμό δράσεων, ώστε να αξιοποιηθεί και να διευρυνθεί το δίκτυο υποστηρικτών και φίλων της ΕΛΙΑΣ σε ολόκληρη τη χώρα, των πολιτών δηλαδή  που ενίσχυσαν την κοινή προσπάθεια στις εκλογές της 25ης Μαϊου και που δεν πρέπει να χαθούν.
  3. Οι προσπάθειες πρέπει να ολοκληρωθούν τον Οκτώβριο του 2014, με τη διοργάνωση του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης, σύμφωνα με την πρόταση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)