Εκλογές

16 Μαΐου 2014 20:19

Θρίλερ δείχνει το τελευταίο γκάλοπ για την Περιφέρεια Αττικής

Μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Γιάννη Σγουρό και τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής δείχνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1.

-



Στη δημοσκόπηση της Metron Analysis στην Περιφέρεια Αττικής για λογαριασμό του ΑΝΤ1, η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, προηγείται οριακά με 0,8% έναντι του απερχόμενου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, ο οποίος κατεβαίνει εκ νέου στις εκλογές ως ανεξάρτητος.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου στον α΄ γύρο η Ρένα Δούρου συγκεντρώνει 22,3%, ο Γιάννης Σγουρός 21,5%, ενώ ακολουθούν ο υποψήφιος με τη ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, με 10%, ο Παύλος Χαϊκάλης με 7,6%, ο υποψήφιος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, με 5,8%, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος  με 4,5%, ο Θάνος Τζήμερος με 2,1%, η Μαρία Γιαννακάκη, που στηρίζεται από τη ΔΗΜΑΡ, με 1,7%, ο Πέτρος Μαντούβαλος με 1,1%, ο Αντώνης Γάκης με 0,4% και η Δέσποινα Κουτσούμπα με επίσης 0,4%.

Αναποφάσιστο δηλώνει το 11,6% των ερωτηθέντων, το 5,1% δηλώνει ότι δεν θα πάει να ψηφίσει, ενώ τα άκυρα-λευκά ανέρχονται σε 3,7%.

Αντίστοιχα, στην πρόθεση ψήφου στον β΄ γύρο σε περίπτωση που οι υποψήφιοι ήταν οι Γιάννης Σγουρός και η Ρένα Δούρου, ο πρώτος συγκεντρώνει 37,7% και η Ρένα Δούρου 35%.













12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)