Ευρωεκλογές 2014

16 Μαΐου 2014 14:28

Χριστοδουλόπουλος: «Γιατί να μην πάω στις Βρυξέλλες, μόνο οι μορφωμένοι πάνε;»

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μιλά για την υποψηφιότητά του ως ευρωβουλευτής, τις Βρυξέλλες και τους στόχους του.

-

Με σκοπό να βοηθήσει εκεί που μπορεί κατεβαίνει στις ευρωεκλογές ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον λαό» του Βύρωνα Πολύδωρα.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, μιλώντας στο Βήμα Fm, λέει ότι αν εκλεγεί θα πάει στις Βρυξέλλες, ενώ αναρωτιέται αν πάνε εκεί μόνο οι μορφωμένοι. 

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι κανένα άλλο κόμμα δεν του έκανε πρόταση για να κατέβει στις εκλογές και τονίζει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συζητήσει με τη ΝΔ, εάν του έδιναν αυτά που ήθελε, όπως τώρα ο Βύρων Πολύδωρας. 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάκη Χριστοδουλόπουλο: 

Για την υποψηφιότητά του και το Μνημόνιο

Καθένας είναι σε ένα κόμμα από τη γέννησή του, αλλά εμείς οι καλλιτέχνες δεν ψηφίζουμε μνημόνιο, διότι νομίζω ότι και εσείς βλέπετε τι γίνεται τώρα… Να μας νοικοκυρέψουν ήρθαν οι Ευρωπαίοι, αλλά εμένα με κατέστρεψαν, αδελφέ μου. 95% κάτω είναι η δουλειά μου… Μπορεί να είμαι και λάθος σ’ αυτό, αλλά αυτό πιστεύω.

Για το αν θα πάει στις Βρυξέλλες

Γιατί να μην πάω; Φυσικά θα πάω. Εκτός αν πάνε μόνον οι μορφωμένοι… Το συμβόλαιό μου γράφει ότι αν φύγω, θα σταματήσω τη δουλειά μου την επόμενη ώρα. 

Για τις θέσεις Πολύδωρα για το ευρώ

Μπορεί να έχετε δίκιο. Αλλά εγώ ειλικρινά τώρα το μαθαίνω αυτό. Πήγα με ένα σκοπό: να βοηθήσω. Τι θα κάνει το ευρώ ή ο καθένας, δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να κάνω πέντε πράγματα και νομίζω ότι ξέρετε πως μπορώ να βοηθήσω και έχω βοηθήσει, αδελφέ μου, και το ξέρετε. Θέλω να βοηθήσω κάποια πράγματα που βλέπω με τα μάτια μου αυτές τις μέρες. Αν μπορώ να βοηθήσω, θα βοηθήσω. Αν δεν μπορώ, θα παραιτηθώ την άλλη ώρα. Έχεις το λόγο μου, που σου λέω.

Για το αν δέχθηκε οχλήσεις από άλλα κόμματα και τη Ν.Δ.

Κανένας. Αν μας ακούνε, να βγει ένας και να πει ότι φώναξαν το Μάκη και δεν πήγε. Μπορούσα να το συζητήσω (με τη Ν.Δ.), αλλά δεν ξέρω. Αν μου έδιναν τα πράγματα που ήθελα, δεν είχα λόγο να μην πάω. Τι θα ήθελα; Να μου δώσουν αυτά που μου έδωσε ο Πολύδωρας, τίποτε άλλο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)