Εκλογές

15 Μαΐου 2014 10:12

Νικήτας Κακλαμάνης: « Έχω κάνει λάθη»

Τα λάθη του και την πρόθεσή του να τα διορθώσει αναφέρθηκε ο υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.

-

Ο Νικήτας Κακλαμάνης υπογράμμισε την εμπειρία του που έχει στο Δήμο σημειώνοντας ότι «πραγματικά ενδιαφέρεται για την πόλη». Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναγνωρίσει ότι κατά τη διάρκεια της Δημαρχίας του είχε κάνει λάθη.

«Δεν έπεσα με αλεξίπτωτο και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω σταματήσει να ενδιαφέρομαι για την πόλη μου» σημείωσε για τη δική του υποψηφιότητα.

«Δεν υπερτιμώ, ούτε υποτιμώ κανέναν. Προσωπικά, έχω εμπειρία 8 χρόνων και γνώση, καθώς έμεινα  στην αντιπολίτευση του δήμου. Την ίδια ώρα, κανείς από τους άλλους υποψήφιους δεν λέει αν θα μείνει στο δήμο εφόσον χάσει» είπε αναφερόμενος στους αντιπάλους του στη διεκδίκηση του Δήμου, ενώ για την πολιτική του θέση σημείωσε ότι ο ίδιος είναι ο μοναδικός υποψήφιος που είναι πραγματικά ανεξάρτητος.

Σχετικά με τις «κασέτες Μπαλτάκου» στις οποίες είχε αναφερθεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας, Ηλίας Κασιδιάρης, υπενθύμισε τη σιωπή που έχει ακολουθήσει από τις απειλές του κι έπειτα, συνδεόντάς την με την αλλαγή στη στάση της κυβέρνησης στο ζήτημα της απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής.

Όπως ο Γιώργος Καμίνης, έτσι και ο Νικήτας Κακλαμάνης θεωρεί βέβαιο ότι θα βρίσκεται στο β' γύρο των εκλογών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)