Βουλή

07 Μαΐου 2014 11:13

Φωνές Κασιδιάρη στη Βουλή και καταγγελίες για «χούντα»

«Μεγαλεπήβολα» σχέδια για show στη Βουλή είχαν καταρτίσει οι χρυσαυγίτες ενόψει της παρουσίας του προφυλακισμένου βουλευτή τους Γιώργου Γερμενή.

-



Το γεγονός ωστόσο, ότι δεν επιτρέπεται απ τις 10-12 το μεσημέρι η είσοδος στους μη έχοντες εργασία στο Κοινοβούλιο, χάλασε τα σχέδια τους και προκάλεσε την παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη που κατήγγειλε «χούντα».

«Είναι παράνομο αυτό που γίνεται, εξηγήσετε το φοβάστε, είναι πρωτοφανής η εικόνα να μην μπορούν πολίτες που έχουν άδεια να εισέλθουν στη Βουλή», είπε και όπως έγινε γνωστό η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει άδεια για περίπου 40 άτομα να παρακολουθήσουν την διαδικασία από τα θεωρεία. 

«Να αποφασίσει η ΝΔ αν θέλει να το παίξει χούντα, δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν οι  γονείς να έρθουν να δουν τα παιδιά τους που κατηγορούνται, κλείστε το Κανάλι της Βουλής και τη Βουλή, έχουμε χούντα», συνέχισε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Εκτός από τον Καιάδα Γιώργο Γερμενή, από τις φυλακές Ναυπλίου έρχεται να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο διαγραφείς Στάθης Μπούκουρας. Η συζήτηση για την άρση της ασυλίας τους έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι. Όλοι οι βουλευτές, οι δύο προφυλακισμένοι, καθώς και οι Ν. Μίχος και ο ανεξάρτητος Χρ. Αλεξόπουλος έχουν δικαίωμα 5λεπτης τοποθέτησης και συμμετοχής στην ψηφοφορία για τους υπόλοιπους βουλευτές.

Η ασφάλεια της Βουλής είναι από το πρωί σε ετοιμότητα, καθώς πρόκειται για μια πρωτόγνωρη διαδικασία. Κανείς, εκτός από υψηλόβαθμα στελέχη της ασφάλειας της Βουλής δεν γνωρίζει από ποια είσοδο θα μπουν. Οι χειροπέδες θα βγουν πριν μπουν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου.

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)