Βουλή

18 Μαρτίου 2014 12:31

Απολογούνται βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Περήφανος που είναι Χρυσή Αυγή δήλωσε ο Δημήτρης Κουκούτσης στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής.

-

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής η εξέταση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που οι ανακριτικές αρχές ζητούν την άρση της ασυλίας τους για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. 

Αυτή την ώρα καταθέτει ο Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκε στην πολιτική του δραστηριότητα πριν ενταχθεί στη Χρυσή Αυγή, καθώς ήταν ενταγμένος στην ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας. "Είμαι γνώστης των πάντων για όσα κατηγορείται η Χρυσή Αυγή", είπε και πρόσθεσε πως είναι περήφανος που είναι Χρυσή Αυγή. "Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλά ένα μικρό κομμάτι άγεται και φέρεται από τα αφεντικά της", ανέφερε.

Εν αναμονή της κατάθεσης τους είναι ο Αντώνης Γρέγος, ο Νίκος Μίχος και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης. Ο Αντώνης Γρέγος, θα εκφράσει την απορία την απορία του γιατί εγκαλείται, αφού στην δικογραφία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εις βάρος του, αποδίδοντας τη δίωξη του σε πολιτικά κίνητρα. 

Ο Νίκος Μίχος αναμένεται να πει πως το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του το είχε για την προσωπική του ασφάλεια, καθώς είναι επιχειρηματίας με υψηλούς τζίρους που κυκλοφορούσε για λόγους δουλειάς τη νύχτα. Γι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του, θα πει, ότι τα είχε η κόρη του ιδιοκτήτη και πως ο ίδιος δεν ήταν δυνατόν να ψάξει κάθε γωνία του σπιτιού που νοίκιαζε. 

Σε πολιτική δίωξη αναμένεται να αναφερθεί ο Κώστας Μπαρμπαρούσης. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)