Βουλή

13 Μαρτίου 2014 23:29

Σηφουνάκης: Δεν συμφωνούν οι "κλίκες" για το σπάσιμο των μεγάλων νησιών

Για φασισμό σε βάρος των μεγάλων νησιών και για "κλίκες" σε όλα τα κόμματα που διαφωνούν με το σπάσιμο των νησιών έκανε λόγο ο Νίκος Σηφουνάκης.

-

Με όλους όσοι αντιδρούν με το «σπάσιμο» μεγάλων νησιών, όπως η Λέσβος, η Κέρκυρα και η Ρόδος τα έβαλε στη βουλή ο Νίκος Σηφουνάκης.

Μιλώντας σε υποεπιτροπή της Βουλής την οποία ενημέρωνε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε για φασισμό σε βάρος των μεγάλων νησιών και για "κλίκες" σε όλα τα κόμματα που διαφωνούν με το σπάσιμο των νησιών.

"Είναι ένας δογματισμός που πρέπει να διορθωθεί, αλλά δεν συμφωνούν οι κλίκες που είναι σε όλα τα κόμματα και είναι η μεγαλύτερη αδικία του Καλλικράτη στο όνομα της ματαιοδοξίας κάποιων», είπε, προσθέτοντας οτι δεν μπορεί η Άρτα με 68.000 κατοίκους να έχει 4 δήμους και η Λέσβος, η Κέρκυρα και η Ρόδος με περισσότερους από 100.000 κατοίκους, μόνον έναν.

Με το σπάσιμο των μεγάλων νησιών συμφωνεί και ο υπουργός Εσωτερικών, αλλά η ρύθμιση δεν προχώρησε λόγω της άρνησης του ΠΑΣΟΚ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)