Διπλωματία

07 Μαρτίου 2014 11:41

Συνάντηση Σαμαρά με Μέρκελ και Τιμοσένκο

Συνάντηση με την Άγκελα Μέρκελ και τη Γιούλια Τιμοσένκο έχει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της συνέλευσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Δουβλίνο.

-

Συνάντηση με την Άγκελα Μέρκελ θα έχει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της συνέλευσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Δουβλίνο.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να έχει κατ ιδίαν συνάντηση και με τη Γιούλια Τιμοσένκο, η οποία μιλώντας χθες στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, προειδοποίησε ότι ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα εκμεταλλευθεί οποιαδήποτε αδυναμία της Δύσης.

Το πρωί ο έλληνας πρωθυπουργός είχε επαφές με τον Ζαν Κλοντ Γιουνκερ, με τον Γίρκι Κατάινεν και με τον Έντα Κένι, με τους οποίους συζήτησε θέματα του ΕΛΚ, αλλά και την υποψηφιότητα του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν.

Επιπλέον, θα μιλήσει στη συνέλευση του Κόμματος, όπου θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα Γιούνκερ, καθώς μάλιστα είναι ένας εκ των τριών που τον πρότειναν και αναμένεται να αναφερθεί στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και της Ευρώπης, τονίζοντας ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)