Εκλογές

21 Φεβρουαρίου 2014 18:44

Στηρίζει Καμίνη η «Κίνηση των 58»

"Πισωγύρισμα να γυρίσουμε στην Αθήνα των κομματικών δημάρχων", δήλωσε ο Γιάννης Βούλγαρης, εκφράζοντας την στρήριξη της "Κίνησης των 58" στην υποψηφιότητα Καμίνη.

-



Την στήριξη της «Κίνησης των 58» στον υποψήφιο για το Δήμο της Αθήνας και νυν Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη  ανακοίνωσε  ο Γιάννης Βούλγαρης.

«Στηρίζουμε τον αγώνα του δημάρχου Γιώργου Καμίνη, που αποφασιστικά και σεμνά νοικοκύρεψε τα οικονομικά του δήμου, εξασφάλισε επενδύσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνέβαλε στο να αυξηθεί η ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας και στήριξε συνεχώς τους αδύναμους και τους φτωχούς» είπε ο κ. Βούλγαρης και πρόσθεσε πως «θα ήταν πισωγύρισμα να γυρίσουμε στην Αθήνα των κομματικών δημάρχων».

Από την πλευρά, ο κ. Καμίνης δήλωσε πως είχε την ευκαιρία να συζητήσει με φίλους για το ευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό μέλλον της πόλης και της χώρας. «Η Αθήνα έχει μπει για τα καλά σε μια νέα τροχιά. Ενώνοντας δυνάμεις, αυτή την τροχιά πρέπει να τη διαφυλάξουμε και να αποφύγουμε την επιστροφή στο παρελθόν» συμπλήρωσε.

Ο Γιώργος Καμίνης παραβρέθηκε σε γεύμα που παρέθεσε η «Κίνηση των 58».

Την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, είχε εκφράσει πριν από μερικές ημέρες και ο γραμματέας της ΚΠΕ του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, έπειτα από συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο της Αθήνας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)