Εκλογές

20 Φεβρουαρίου 2014 06:41

Η πρώτη συνάντηση ΠΑΣΟΚ-«58» για να γεφυρωθούν οι διαφορές

Η συνάντηση θα γίνει το μεσημέρι στο γραφείο του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα.

-

Της Στεφανίας Μουρελάτου

Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία, που θα έχει η άτυπη επιτροπή που συγκροτήθηκε για να αμβλύνει τις ενστάσεις των «58», οι οποίοι επιθυμούν εγγυήσεις για το όνομα, το σύμβολο και την επιλογή των υποψήφιων ευρωβουλευτών, πριν πουν το «ναι» στη Συνδιάσκεψη της Αθήνας παρουσία του κ. Σουλτς.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ θα παρίστανται οι κκ. Ρήγας, Καρύδης και Κατσικαρέλης και για λογαριασμό των «58» οι κκ. Βαμβακάς, Κουρουζίδης και Λάζος. Σε μια προσπάθεια να λειάνει το κλίμα με το ΠΑΣΟΚ ο καθηγητής Γ.Βούλγαρης, που πρωτοστατεί στους «58» σημείωσε σε εκδήλωση της Κίνησης στο Μουσείο Βορρέ ότι «είναι ψέματα πως η πρωτοβουλία μας υπονομεύει τα κόμματα και ειδικά το ΠΑΣΟΚ. Σεβόμαστε το ΠΑΣΟΚ, τις ευαισθησίες του και την αφοσίωση που αισθάνονται τα απλά μέλη προς το κόμμα τους».

Την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα  στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας θα βρεθούν για να συζητήσουν όλοι οι συμμετέχοντες στην «Ελιά» δηλαδή οι εκπρόσωποι του Ανδρέα Λοβέρδου και του Ηλία Μόσιαλου. Οι «58» εξαρτούν τη συμμετοχή τους στην συνάντηση της Παρασκευής από το πως θα πάει η σημερινή σύσκεψη με την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)