Κόμματα

04 Φεβρουαρίου 2014 16:42

Μουδιασμένο κλίμα στη συνάντηση ΔΗΜΑΡ-Συμφωνίας για Νέα Ελλάδα

Στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ συναντήθηκαν οι γραμματείς των δυο κομμάτων κ.κ. Θεοχαρόπουλος και Αηδόνης παρουσία του Σάκη Παπαθανασίου, μέλους της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ και του εκπροσώπου τύπου του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου, Ε. Καρδαρά.

-



Της Στεφανίας Μουρελάτου

Χωρίς αποφάσεις έληξε η διάρκειας μιας ώρας συνάντηση των δυο αντιπροσωπειών, που γίνεται με φόντο την παράλληλη πρόταση που έχει δεχθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος να ενώσει τις δυνάμεις του με το ΠΑΣΟΚ και τους «58».

Στην συνάντηση από μέρους της ΔΗΜΑΡ διασαφηνίστηκε ότι στον τίτλο του συμμαχικού σχήματος θα βρίσκεται οπωσδήποτε το όνομα της ΔΗΜΑΡ και δίπλα θα μπορούσε να προστεθεί ένας προσδιορισμός όπως για παράδειγμα «προοδευτική συμπαράταξη» που θα εκφράζει όλους τους συνεργαζόμενους. Παράλληλα, τονίστηκε ότι η εκκρεμότητα δεν μπορεί να τραβήξει άλλο χρονικά καθώς η ΔΗΜΑΡ είναι έτοιμη μέσα στον Φεβρουάριο να προβεί σε ανακοινώσεις για τον τρίτο προοδευτικό πόλο.

Οι εκπρόσωποι της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα επανέλαβαν ότι επιθυμούν να διασφαλίζεται ο διακριτός ρόλος του κόμματος τους και στον τίτλο και επιφυλάχθηκαν να ανακοινώσουν τις τελικές τους αποφάσεις μετά το τέλος των κομματικών συσκέψεων που θα έχουν το απόγευμα της Τετάρτης.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)