Γενικά

10 Δεκεμβρίου 2013 18:24

Σύσταση διακομματικής επιτροπής για τον Καλλικράτη ζητά το ΥΠΕΣ

Τη σύσταση διακομματικής επιτροπής με αντικείμενο την επεξεργασία της προβλεπόμενης δεύτερης φάσης του Καλλικράτη ζητά ο Γιάννης Μιχελάκης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη.

-



Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή, στόχος του υπουργείου Εσωτερικών είναι η αποκατάσταση τυχόν δυσλειτουργιών που διαπιστώθηκαν από την τριετή εμπειρία εφαρμογής του Καλλικράτη και η βελτίωση της αποτελεσματικότητάς του προγράμματος, προς όφελος των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών.

Ο υπουργός Εσωτερικών απέστειλε ακόμη επιστολές προς τους Γενικούς Γραμματείς των κοινοβουλευτικών ομάδων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Θανάση Μπούρα και Παναγιώτη Ρήγα προκειμένου να ζητήσουν από βουλευτές οι οποίοι έχουν υπηρετήσει στην τοπική αυτοδιοίκηση προτάσεις, καθώς εκτιμά ότι η εμπειρία τους θα είναι πολύτιμη κατά την επεξεργασία των  θέσεων για την επόμενη φάση του Καλλικράτη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)