Κόμματα

07 Νοεμβρίου 2013 14:46

Εγκαινίασε τα γραφεία του κόμματός του στη Θεσ/νίκη ο Α. Λοβέρδος

Τα γραφεία της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» εγκαινίασε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρός της, Ανδρέας Λοβέρδος.

-



Εγκαινιάζοντας τα γραφεία του κόμματός του, ο κ. Λοβέρδος επισήμανε ότι σκοπός είναι η ενεργοποίηση όσων πολιτών πιστεύουν στη δημοκρατία και στη λογική, στην ανάγκη να υπάρχει μια ήπια πολιτική πρόταση που στοχεύει στη δημιουργία των πολιτικών και οικονομικών προϋποθέσεων, για να αντιμετωπιστεί η ανεργία και η ύφεση.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Λοβέρδος είπε ότι δεν τις βλέπει μέσα στο 2013, τονίζοντας πως η αποφυγή της πολιτικής αστάθειας πρέπει να είναι κανόνας για όλους τους πολιτικούς.

Σε ερώτηση σχετικά με τη σύγκλιση με τη ΔΗΜΑΡ υποστήριξε πως οι συγκλίσεις έχουν σημασία όταν όμως δεν στέκονται μόνο σε ζητήματα του πολιτικού συστήματος. «Τα μέτωπα συνεργασίας είναι ο στόχος και δεν τα προσδιορίζουμε εκ του πονηρού, όπως κάνουν άλλοι στα θέματα των ευρωεκλογών», συμπλήρωσε.

Σε άλλη ερώτηση αν συμμερίζεται την αισιοδοξία της Κομισιόν για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος, είπε πως η χώρα δεν κινδυνεύει από πτώχευση, θεωρώντας δεδομένο ότι θα υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ εξέφρασε παράλληλα την πεποίθησή του πως η χώρα στέκεται, όχι όμως και οι πολίτες, κάτι που στο μέλλον θα επηρεάσει τα δημόσια οικονομικά.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)