Κόμματα

17 Οκτωβρίου 2013 14:22

Μπλοκάρει το ΠΑΣΟΚ τις αλλαγές σε «Καλλικράτη» και εκλογικό σύστημα στην αυτοδιοίκηση

Μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν είναι διατεθειμένοι να ανοίξει τώρα θέμα αλλαγής του Καλλικράτη και του εκλογικού συστήματος στην Αυτοδιοίκηση, έστειλαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

-

Της Στεφανίας Μουρελάτου

Μετά την ενημέρωση που παρείχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Λ. Γρηγοράκος στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Εσωτερικών του κόμματος σχετικά με τις αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση που προωθεί ο Υπουργός Εσωτερικών καταγράφηκε η κάθετη διαφωνία του συγκυβερνώντος ΠΑΣΟΚ σε αποσπασματικές αλλαγές για τις οποίες αφήνει υπονοούμενα ότι υποκρύπτουν πολιτική σκοπιμότητα.

«Για μια ακόμη φορά καθιστούμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να στηρίξουμε αποσπασματικές ρυθμίσεις που υποκρύπτουν μικροκομματικές και ψηφοθηρικές σκοπιμότητες και κάθε άλλο παρά οδηγούν στις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται το διοικητικό, πολιτικό σύστημα της χώρας» σημειώνουν πηγές από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

«Έχουμε δηλώσει ευθαρσώς πως είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε  συνολικά και όχι αποσπασματικά τις θεσμικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα» συμπλήρωναν οι ίδιες πηγές.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)