Φθιώτιδα

14 Μαΐου 2024 12:27

Λαμία – Καταγγελία: Ζευγάρι την νάρκωσε και την βίασε

Σοβαρή καταγγελία νεαρής κοπέλας εξετάζουν οι Αρχές, έχοντας ήδη κάνει κατασχέσεις.

Λαμία – Καταγγελία: Ζευγάρι την νάρκωσε και την βίασε
-

Την καταγγελία μίας 19χρονης από τη Λαμία κατά μίας 35χρονς και του 64χρονου συντρόφου της για βιασμό και εκδικητική πορνογραφία εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

 Η 19χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς, ότι την περασμένη Παρασκευή (10/5) ενημερώθηκε από φιλικό της πρόσωπο ότι στην κατοχή της 35χρονης υπάρχει βίντεο με την ίδια να προβαίνει χωρίς τη συγκατάθεσή της σε ερωτικές πράξεις με τον 64χρονο.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, πριν από τρεις εβδομάδες είχε μεταβεί μαζί με την 35χρονη και τον 64χρονο στο σπίτι του ζευγαριού στο κέντρο της Λαμίας, όπου κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα η 19χρονη να αποκοιμηθεί και να ξυπνήσει την επόμενη μέρα χωρίς να θυμάται τίποτα, ωστόσο ήταν κανονικά ντυμένη.

Μετά την καταγγελία έγινε έρευνα στο σπίτι του 64χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα τα οποία και θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αλεξανδρούπολη: 5χρονη το “έσκασε” από το σπίτι και τριγύριζε στην πόλη

Θεσσαλονίκη: Νεκρή σε νοσοκομείο βρέθηκε αγνοούμενη γυναίκα 

Μύκονος: Βίντεο από την φονική συμπλοκή έξω από μπαρ


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)