Οικονομία

Σήμερα 08:57 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 10:21

Ακράτα - Αίγιο: Χωρίς τρένα για ώρες, λόγω διακοπής ρεύματος

Τι αναφέρει η Hellenic Train για το τεχνικό πρόβλημα και την προσπάθεια επίλυσης του, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των συρμών στο εν λόγω τμήμα του δικτύου.

Ακράτα - Αίγιο: Χωρίς τρένα για ώρες, λόγω διακοπής ρεύματος
-

Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα μεταξύ ΣΣ ΑΚΡΑΤΑΣ – ΣΣ ΑΙΓΊΟΥ είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, λόγω διακοπής ρεύματος με αποτέλεσμα να έχουν τεθεί εκτός τα συστήματα ασφαλείας αερισμού των σηράγγων Πλατάνου και Τράπεζας.

Ο ΟΣΕ στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «ο ΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα μεταξύ ΣΣ ΑΚΡΑΤΑΣ - ΣΣ ΑΙΓΊΟΥ λόγω διακοπής ρεύματος με αποτέλεσμα να έχουν τεθεί εκτός τα συστήματα ασφαλείας αερισμού των σηράγγων Πλατάνου και Τράπεζας. 

Συνεργεία μεταβαίνουν στις σήραγγες για αποκατάσταση του προβλήματος. Η HELLENIC TRAIN θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό για την μετακίνηση των επιβατών στο τμήμα αυτό.

Με βασικό κριτήριο την ασφαλή κυκλοφορία των τρένων ο ΟΣΕ διέκοψε την κυκλοφορία στο εν λόγω τμήμα. Ζητούμε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό.

Με επόμενη ανακοίνωση θα ενημερώσουμε σχετικά με την αποκατάσταση του προβλήματος και την επανέναρξη της ομαλής κυκλοφορίας»

Ο ΟΣΕ σε νεώτερη ανακοίνωσή του «ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι στις 09:40 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα μεταξύ ΣΣ ΑΚΡΑΤΑΣ - ΣΣ ΑΙΓΊΟΥ που είχε διακοπεί λόγω προβλήματος στην παροχή ρεύματος με αποτέλεσμα να είχαν τεθεί εκτός τα συστήματα ασφαλείας αερισμού των σηράγγων Πλατάνου και Τράπεζας».

Ειδήσεις σήμερα:

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Ταξί παρέσυρε θανάσιμα άνδρα

Μπάιντεν: Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Πέμπτη: Καύσωνας με 43 βαθμούς Κελσίου, μπόρες, καταιγίδες και βοριάδες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)