Πρόσωπα

30 Αυγούστου 2018 20:31

Με τον Πρόεδρο της Bundesbank συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος της ΝΔ ανέλυσε στον επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας το σχέδιό του για την ελληνική οικονομία.

Με τον Πρόεδρο της Bundesbank συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
-

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε σήμερα συνάντηση στο γραφείο του στην Βουλή με τον Πρόεδρο της Deutsche Bundesbank, Γενς Βάιντμαν.

Κατά τη συνάντησή τους, ο κ. Μητσοτάκης του ανέλυσε τις απόψεις του σε ό,τι αφορά την ελληνική οικονομία και τις προοπτικές της, και του περιέγραψε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας που έχει ως στόχο την υψηλή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, τη δημιουργία ποιοτικών θέσεων απασχόλησης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Ένα σχέδιο που, όπως υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία, στηρίζεται στη μείωση της φορολογίας, στην υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών, την ενδυνάμωση του τραπεζικού συστήματος και την ενίσχυση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΓΕΝΣ ΒΑΙΝΤΜΑΝ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΓΕΝΣ ΒΑΙΝΤΜΑΝ

Την συνέντευξη Ντάισελμπλουμ στον ΑΝΤ1 επικαλέστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη συνάντηση που είχε με τον Γενς Βάιντμαν, για να επισημάνει τα λάθη στο ελληνικό πρόγραμμα.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)