Επιχειρήσεις

04 Ιουλίου 2017 22:28 Τελευταία ενημέρωση : -

Εργαζόμενοι στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις του Ομίλου Κυριακού: ο Μίνως Κυριακού υπήρξε πηγή έμπνευσης για όλους μας

"Ήταν δίπλα μας και πάντα μας προέτρεπε να θέτουμε υψηλούς στόχους".

Εργαζόμενοι στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις του Ομίλου Κυριακού: ο Μίνως Κυριακού υπήρξε πηγή έμπνευσης για όλους μας
-

Την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του «Καπετάνιου», όπως αποκαλούσαν όλοι τον Μίνωα Κυριακού, εκφράζουν και οι εργαζόμενοι στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις του Ομίλου Κυριακού.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν, «οι υπάλληλοι της Athenian Sea Carriers εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας, για την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου μας, Μίνου Κυριακού. Ο Μίνως Κυριακού υπήρξε ένας οραματιστής και πηγή έμπνευσης για όλους μας. Πάντα μας προέτρεπε να θέτουμε υψηλούς στόχους, ενώ ταυτόχρονα ήταν πάντα δίπλα μας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της Athenian είναι υποχρέωση όλων μας. Είμαστε σίγουροι ότι μαζί με τους άξιους συνεχιστές του οράματός του, τα παιδιά του Ξενοφώντα, Θοδωρή και Αθηνάς αυτό θα επιτευχθεί».​

Την βαθιά τους θλίψη, μαζί με ένα "μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο Μίνω Κυριακού" εξέφρασαν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις media του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)