Celebrity

04 Ιουλίου 2024 20:21

Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση πριν το φινάλε της στο Mega - "Θέλω να πω σε όλους εκείνους που τηλεφωνούν στην εκπομπή…"

Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση πριν το φινάλε της στο Mega - "Θέλω να πω σε όλους εκείνους που τηλεφωνούν στην εκπομπή…"

-

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται και αύριο Παρασκευή 5 Ιουλίου φινάλε κάνει και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η παρουσιάστρια, η οποία δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι, μια ημέρα πριν την τελευταία της εκπομπή έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη το απόγευμα της Πέμπτης θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που της στέλνουν προσωπικά μηνύματα, αλλά και αυτούς που τηλεφωνούν στον σταθμό για την εκπομπή της.

Δείτε επίσης! Ελένη Μενεγάκη: "Τα μεσημεριανά άρχισαν να αλλάζουν με τη δική μου έλευση"

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

«Σήμερα δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία και είπα ν ανεβάσω δυο από χτες! Θέλω να πω σε όλους εκείνους που τηλεφωνούν στην εκπομπή αλλά και εκείνους που μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα εδώ ένα ευχαριστώ …. Είναι σπουδαίο να δημιουργούνται σχέσεις και συναισθήματα ανάμεσα σε ανθρώπους που η επαφή τους είναι εξ ολοκλήρου μέσα από την tv και μόνο!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)