Πρόσωπα

22 Μαΐου 2017 16:32

Κάζιμιρ: η Ελλάδα δεν χρειάζεται τώρα ελάφρυνση χρέους

"Πολιτικό ζήτημα" χαρακτηρίζει την ελάφρυνση χρέους ο Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ και υποστηρίζει ότι πρέπει να συνοδεύεται από αυστηρούς όρους...

Κάζιμιρ: η Ελλάδα δεν χρειάζεται τώρα ελάφρυνση χρέους
-

"Πολιτικό ζήτημα" χαρακτηρίζει την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους ο Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών, Πέτερ Κάζιμιρ, καθώς, όπως υποστηρίζει, από οικονομικής σκοπιάς η Ελλάδα δεν το έχει ανάγκη τώρα!

«Ακόμα πιστεύω ότι είναι περισσότερο πολιτικό ζήτημα παρά πρακτικό. Η Ελλάδα δεν το χρειάζεται τώρα» έγραψε στον προσωπικό του λογιαριασμό στο Twitter ο Κάζιμιρ.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι εάν τελικά αποφασιστεί η οποιαδήποτε ελάφρυνση χρέους, αυτή θα πρέπει να συνοδεύεται από αυστηρούς όρους.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ πρόσθεσε ότι οι αυστηροί αυτοί όροι θα πρέπει να διασφαλίζουν τη συμμόρφωση και μετά τη λήξη του προγράμματος.

Τέλος, ο Κάζιμιρ σημείωσε ότι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα είναι σε θέση να εγκρίνουν την εκταμίευση νέων δανείων για την Ελλάδα, μόλις έχουν εκπληρωθεί τα προαπαιτούμενα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)