Επιχειρήσεις

23 Φεβρουαρίου 2017 10:28

Μαρινόπουλος: στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί το deal

Έγινε  δεκτό το αίτημα πιστωτή για επίσπευση εκδίκασης των τριτανακοπών. Στις 8 Μαρτίου θα συζητηθούν όλες οι αιτήσεις τριτανακοπής.

Μαρινόπουλος: στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί το deal
-

Αποδέχθηκε το αίτημα πιστωτή της Μαρινόπουλος να επισπευσθεί η εκδίκαση των επτά αιτήσεων τριτανακοπής, ο πρόεδρος του Πρωτοδικείου κι έτσι προχωράει η ολοκλήρωση της συμφωνίας εξυγίανσης της Μαρινόπουλος.

Όλες οι αιτήσεις τριτανακοπής αναμένεται να συζητηθούν στις 8 Μαρτίου, παρότι αρχικά η συζήτηση είχε προγραμματιστεί να γίνει το δίμηνο Απριλίου- Μαΐου.

Νομικοί κύκλοι κάνουν λόγο πως το σκεπτικό των αιτήσεων τριτανακοπής δεν δημιουργεί ανησυχία ότι θα προκληθεί νέα εμπλοκή στη συμφωνία.

Ωστόσο, αν απορριφθούν το δικαστήριο οι αιτήσεις η διαδικασία θα ολοκληρωθεί, κι έτσι η Σκλαβενίτης θα ξεκινήσει να ανεβάζει σταδιακά σε επιλεγμένα μαγαζιά του Μαρινόπουλου της νέες ταμπέλες «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης».

Προτεραιότητα θα δοθεί στα καταστήματα που τροφοδοτούνται εδώ και μερικούς μήνες ομαλά, όπως αναφέρει το euro2day.gr. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί σταδιακή αύξηση της κίνησης στα παραπάνω καταστήματα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)