Γενικά

19 Οκτωβρίου 2016 08:12

Αύριο καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα

Διευκρινίσεις για τους δικαιούχους που θα πληρωθούν την Πέμπτη έδωσε ο Διοικητής του ΟΓΑ Αθανάσιος Μπακαλέξηςμ, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Αύριο καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα
-

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα Οικογενειακά Επιδόματα γ’ τριμήνου 2016 στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο ΟΓΑ, την Πέμπτη θα γίνει η πληρωμή και αιτήσεων Α21 που εκκρεμούν, του 2016 ή προηγούμενων ετών, για τις οποίες προσκομίσθηκαν δικαιολογητικά τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Αυγούστου 2016 και από τον έλεγχο τους προέκυψε ότι είναι πλήρη.

Η πληρωμή αφορά συνολικά 716.975 δικαιούχους και το συνολικό κονδύλι ανέρχεται σε 227 εκ. ευρώ και σύμφωνα με τον ΟΓΑ πρόκειται για τη μεγαλύτερη, σε πλήθος δικαιούχων και ύψος κονδυλίου, καταβολή οικογενειακών επιδομάτων από το 2013 και εξής.

Ο ΟΓΑ διευκρινίζει ότι όσοι από τους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων υπέβαλαν αίτηση Α21 μέχρι και τις 23-09-2016 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), στην ένδειξη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΓΑ, ενότητα «Υπηρεσίες προς το Κοινό», πεδίο «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για το λόγο της μη πληρωμής τους, καθώς και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα).

Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού.

Διευκρινίσεις για τους δικαιούχους έδωσε, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" ο Διοικητής του ΟΓΑ, Αθανάσιος Μπακαλέξης:

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)