Επιχειρήσεις

18 Νοεμβρίου 2015 18:06

Αρνήθηκε "λευκή νύχτα" στην Αθήνα η Δούρου

Στο αέρα έμεινε η «Λευκή νύχτα» που προγραμματιζόταν στις 19 Νοεμβρίου στο Δήμο Αθηναίων και η απάντηση ήρθε μόλις μία μέρα πριν.

Αρνήθηκε "λευκή νύχτα" στην Αθήνα η Δούρου
-

«Λευκή νύχτα» ήθελε να πραγματοποιήσει ο εμπορικός σύλλογος Αθηναίων στις 19 Νοεμβρίου, όμως μόλις μία μέρα πριν από τη διοργάνωση η απάντηση της Ρ. Δούρου ήταν αρνητική με αποτέλεσμα να μείνει «στον αέρα».

Το αίτημα που είχε υποβληθεί μέσω του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων και το οποίο αφορούσε την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων έως τις 24.00' το βράδυ της 19ης Νοέμβρη δε βρήκε σύμφωνη τη Ρένα Δούρου που σε απαντητική της επιστολής προς τον Εμπορικό Σύλλογο ανέφερε πως  η «Λευκη νύχτα» τη βρίσκει αντίθετη αφού η παράταση του θεσμοθετημένου ωραρίου εγείρει αρνητικές αντιδράσεις τόσο από φορείς εργαζομένων εμποροϋπαλλήλων, μικρών εμπορικών καταστημάτων, όσο και καταναλωτικών οργανώσεων.  

Η Ρένα Δούρου κάνει λόγο για μονομερείς αποφάσεις που προκαλούν προβλήματα στο εορταστικό και ειρηνικό κλίμα Χριστουγέννων ενώ αναφέρει πως η συνεργασία της με τον εμπορικό σύλλογο θα συνεχίσει να κινείται σταθερά  με μια αντίληψη διαλόγου και συνεννόησης και όχι στείρων αντιπαραθέσεων.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)