Πρόσωπα

10 Ιουνίου 2015 15:28

Γέγκερ: Δυνατή μια νέα παράταση για την Ελλάδα

Τι απαντά το γερμανικό ΥΠΟΙΚ στην ερώτηση για παράταση του δεύτερου προγράμματος στήριξης της Ελλάδας. Που επικεντρώνεται η προσοχή κατά τον Μάρτιν Γέγκερ.

-

Μια παράταση του δεύτερου προγράμματος στήριξης της Ελλάδας είναι θεωρητικά δυνατή, ωστόσο τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσει κανείς για μια τέτοια κίνηση, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

«Ναι, φυσικά. Θεωρητικά είναι δυνατόν. Έχουμε ήδη παρατείνει αυτό το πρόγραμμα δύο φορές, τον Δεκέμβριο και πρόσφατα έως τις 30 Ιουνίου» δήλωσε ο Μάρτιν Γέγκερ, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο παράτασης.

«Ωστόσο, το θέμα αυτό δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ατζέντα. Η προσοχή επικεντρώνεται στο να επιτευχθεί μια επιτυχής ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος έως τα τέλη του μήνα. Αυτές οι συνομιλίες διεξάγονται. Μιλάμε για την ουσία, για την εκπλήρωση των προϋποθέσεων του προγράμματος. Η όποια συζήτηση για την παράταση του προγράμματος είναι αυτή τη στιγμή άστοχη» πρόσθεσε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)