Γενικά

27 Μαρτίου 2015 21:03

«Το διασκεδάζω», λέει ο Βαρουφάκης για την ….παραίτηση του!

Μέσω Twitter απάντησε στα δημοσιεύματα περί παραίτησης ή αποπομπής του, μεταξύ των οποίων αυτό της Βild. Πως τα συνέδεσε με τις διαπραγματεύσεις.

-

Πορεία ανάλογη των διαπραγματεύσεων αποδίδει ο Υπουργός Οικονομικών στα δημοσιεύματα και τις αναφορές μεγάλων, διεθνών μέσων ενημέρωσης περί παραίτησης ή απομάκρυνσης του, που πληθαίνουν, όπως σημειώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης, κάθε φορά που αρχίζει «καυτός γύρος» επαφών με τους εταίρους

Αντί, πάντως, να τον ενοχλεί και να τον εξοργίζει, μάλλον τον ευχαριστιέται ο Γιάνης Βαρουφάκης τον θόρυβο γύρω από μια επικείμενη παραίτηση ή απομάκρυνση του, που φούντωσε ξανά τα τελευταία 24ώρα, τρεφόμενος προφανώς κι από την πολυήμερη απουσία συνέντευξης του σε κάποιο μέσο ενημέρωσης του πλανήτη.

Μία ημέρα μετά την γαλλική Liberation που αναφερόταν σε «αποχώρηση του όμορφου Γιάνη» από την Κυβέρνηση, την σκυτάλη πήρε η γερμανική Bild , η οποία ανέφερε σήμερα ότι «είναι θέμα χρόνου η αποχώρησή του από την ελληνική κυβέρνηση». Η απάντηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών ήρθε το απόγευμα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Κάθε φορά που "καίνε" οι διαπραγματεύσεις, ξεφυτρώνουν  νέες φήμες για παραίτηση ή εξολόθρευση μου. Διασκεδαστικό, κατά μια έννοια…, γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης, σε ένα μήνυμα που μόνο μέσα στις δύο πρώτες ώρες από την ανάρτηση του αναπαράχθηκε πάνω από 730 φορές από ακολούθους του στο twitter.

Ένας από αυτούς πάντως, παρατήρησε ότι καμία φήμη δεν έχει υπόσταση και αλήθεια, μέχρι να την διαψεύσει εκείνος τον οποίο αφορά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)