Επιχειρήσεις

01 Δεκεμβρίου 2014 13:00

«Γεύση γιορτής» από την ΓΙΩΤΗΣ

Έξυπνες και γευστικές λύσεις, για να ετοιμάσετε ένα πλούσιο και λαχταριστό μενού στον μισό χρόνο, χάρη στα προϊόντα της 100% ελληνικής εταιρείας.

-

Λιγότερες από τέσσερις εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα και ήδη μετράμε αντίστροφα με ανυπομονησία, καθώς οι γιορτές υπόσχονται ξεκούραση, διασκέδαση με τους αγαπημένους μας και υψηλές γαστρονομικές απολαύσεις!

Το τελευταίο, βέβαια, δεν σημαίνει ατελείωτες ώρες στην κουζίνα για να (προσπαθήσουμε να) φτιάξουμε απελπιστικά περίπλοκες συνταγές…

Κάθε άλλο, αφού με τα προϊόντα της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ στη διάθεσή μας, μπορούμε να ετοιμάσουμε το πιο εντυπωσιακό γιορτινό τραπέζι, με τις πιο νόστιμες λιχουδιές (αλμυρές και γλυκές) γρήγορα, εύκολα και πάνω απ’ όλα με σίγουρη επιτυχία! 

Πάρτε μια μικρή γεύση και μια καλή ιδέα για το γιορτινό μενού από την ΓΙΩΤΗΣ… 

Για πρώτο πιάτο, προγραμματίστε ένα καταπληκτικό σουφλέ τυριών, με την αφράτη «Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ», που χρειάζεται μόνο 1 λεπτό χτύπημα με κρύο γάλα, καθώς και πεντανόστιμες, αλμυρές «Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ» (Στη συσκευασία θα βρείτε υπέροχες συνταγές).

Στη συνέχεια, συνοδέψτε το ψητό ή τη γαλοπούλα με «Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ» από διαλεχτές ποικιλίες πατάτας, που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. 

Και φτάσαμε (πόσο γρήγορα, ε;) στο γλυκό! Εδώ, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, γιατί η ΓΙΩΤΗΣ μας λύνει και πάλι τα χέρια! 

Με την «Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ», τα κέικ θα γίνουν απίστευτα αφράτα! Το «Garni ΓΙΩΤΗΣ», η απαλή, σχεδόν βελούδινη σαντιγύ, μόνο με φυτικά λιπαρά, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εντυπωσιακές τούρτες και ανάλαφρες μους!

Οι «Κρέμες Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ» με άρωμα Βανίλιας, Σοκολάτας, Τσηζκέικ ή Μιλφέιγ θα γοητεύσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς με το επαγγελματικό αποτέλεσμα! 

Οι all time classic, εξαιρετικής ποιότητας «Κουβερτούρες» θα απογειώσουν όλες τις σοκολατένιες απολαύσεις! Για οτιδήποτε πρέπει να φουσκώσει ομοιόμορφα, εγγύηση αποτελεί το επίσης κλασσικό «Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ», ενώ μπορείτε να αξιοποιήσετε την «Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ» για τα τσουρέκια σας! 

Απαραίτητο, το μυρωδάτο «Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ», για μοναδικά τραγανό «φίνις», σε σχεδόν όλα τα γλυκά! 

Ξεκινήστε λοιπόν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας από τα …έξυπνα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, που μετατρέπουν το μαγείρεμα σε διασκεδαστική εμπειρία, σχεδιάστε το Μενού της Γιορτής και κρατήστε «μυστικό» το πώς, μέσα στον μισό χρόνο από αυτόν που είχατε υπολογίσει, ετοιμάσατε ένα τραπέζι γεμάτο λαχταριστά πιάτα που εντυπωσίασαν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας! 

Καλές Γιορτές! 

«ΥΓ Γεύσης»: Ανακαλύψτε απολαυστικές συνταγές ΓΙΩΤΗΣ στο www.sintages-jotis.gr. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.jotis.gr,  www.facebook.com/jotis.gr, www.youtube.com/jotisgr 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)