Γενικά

17 Ιουνίου 2014 15:29

Επιστολή Στουρνάρα στους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης

Ευχαριστήρια Επιστολή για την συνεργασία τους, απέστειλε στους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

-

Του Νίκου Ρογκάκου

Ο κ. Στουρνάρας, τονίζει στην επιστολή, ότι «κατά τη διάρκεια των δύο ετών που ήμουν στο υπουργείο, ήμουν ευτυχής που συνεργάστηκα μαζί σας σε μια περίοδο που έφερε την σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας» και συνεχίζει λέγοντας ότι «λυπάμαι πολύ που τελείωσε η εποικοδομητική συνεργασία μας μέσα σε εποικοδομητικό πνεύμα που επικράτησε ανάμεσά μας».

 

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός Οικονομιών, ευχαριστεί του υπουργούς –λόγω της ελληνικής προεδρίας- για το ίδιο «εποικοδομητικό πνεύμα που  επικράτησε και σε όλα τα θέματα που αφορούν την ελληνική Προεδρία, η οποία μας επέτρεψε να επιτύχουμε σημαντική πρόοδο σε σημαντικά θέματα για το μέλλον της ευρωπαϊκής οικονομίας, όπως η τραπεζική Ένωση και η φορολογική πολιτική».

 

«Είμαι βέβαιος» καταλήγει ο κ. Στουρνάρας στην επιστολή του ότι «αυτό το πνεύμα στενής συνεργασίας θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ευημερία την Ευρώπη και στην καλύτερη κατανόηση της ανάγκης για την προώθηση πολιτικών υπέρ της ανάπτυξης, ιδιαίτερα σε κράτη-μέλη που επλήγησαν περισσότερο κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κρίσης».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)