Ειδήσεις

13 Σεπτεμβρίου 2014 11:15

Γαλλία vs Λιθουανία για το χάλκινο μετάλλιο live στον ΑΝΤ1

Δείτε ζωντανά στον ΑΝΤ1 και τον ant1news.gr τη μεγάλη μάχη μεταξύ της Γαλλίας και της Λιθουανίας για το χάλκινο μετάλλιο.

-

Μπορεί να μην κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ της Ισπανίας, όμως απόψε (19:00) Γαλλία και Λιθουανία θα δώσουν τη δική τους μάχη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης με έπαθλο το χάλκινο μετάλλιο.  

Και μπορεί οι Λιθουανοί να ήταν λίγο πολύ προετοιμασμένοι, καθώς γνώρισαν ότι ήταν πολύ δύσκολο να αφήσουν εκτός τελικού τις ΗΠΑ, οι Γάλλοι όμως, ειδικά μετά και τον αποκλεισμό της οικοδέσποινας Ισπανίας, ήλπιζαν ότι θα κατάφερναν να αφήσουν εκτός της Σερβία.

Έτσι απόψε στις 19:00 Λιθουανία και Γαλλία κοντράρονται για το χάλκινο μετάλλιο, που μόνο μικρό επίτευγμα δεν είναι σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα… repeat του περσινού τελικού του Eurobasket της Σλοβενίας, όπου είχαν αναμετρηθεί η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας και η Γαλλία, με τους τρικολόρ να στέφονται πρωταθλητές Ευρώπης.

 

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)