Ειδήσεις

05 Σεπτεμβρίου 2014 14:17

Και τώρα η Σερβία!

Η Εθνική Ελλάδος με ανεβασμένη την ψυχολογία της, στρέφει το βλέμμα της στον δύσκολο αγώνα με την Σερβία την Κυριακή (19.00/ Ζωντανά από το ant1news.gr).

-

 

Πέντε στα πέντε έκανε η εκπληκτική Εθνική μας ομάδα μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, καθώς νίκησε και την Αργεντινή, με σκορ 79-71, κατακτώντας την πρώτη θέση του ομίλου.

Πλέον, η επίσημη αγαπημένη αντιμετωπίζει την Σερβία την Κυριακή στη Μαδρίτη, έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19.00 από το ant1news.gr και την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Για τη νίκη της Εθνικής κόντρα στην Αργεντινή αλλά και το επόμενο παιχνίδι με την Σερβία μίλησαν, σε συνέντευξη Τύπου, ο Φώτης Κατσικάρης και ο Νικ Καλάθης.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα. Θέλαμε τη νίκη για να τερματίσουμε πρώτοι και κάναμε καλή δουλειά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί και σε κάθε παιχνίδι μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Κάνουμε τα πράγματα που πρέπει και παρότι δεν είμαι λάτρης των στατιστικών, κυριαρχήσαμε και στα πέντε παιχνίδια μας. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ σκληρή ομάδα και δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είναι σπουδαίοι και αξίζουν την πρώτη θέση. Τώρα έχουμε δύο μέρες για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για ένα μεγάλο ματς με τη Σερβία. Τώρα σβήνουν τα φώτα, ξεχνάμε ό,τι κάναμε και ετοιμαζόμαστε για έναν πόλεμο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, που ήρθαν στο γήπεδο, αλλά και εκείνους που μας υποστηρίζουν από την Ελλάδα», ανέφερε ο Φώτης Κατσικάρης.

Για την απόδοση του Γιάννη Μπουρούση ο προπονητής της Εθνικής είπε: «Έπαιξε με την καρδιά του. Ακόμη και όταν ήταν εξουθενωμένος, ήταν καθοριστικός. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις τον Σκόλα στην άμυνα και ταυτόχρονα να παίζεις τόσο σημαντικό ρόλο στην επίθεση. Είναι ένας παίκτης νικητής, με μεγάλη καρδιά».

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε και για την προετοιμασία του αγώνα με τη Σερβία τονίζοντας ότι: «Ένα από τα ατού της ομάδας είναι ότι ελέγχουμε από την πρώτη μέρα τα συναισθήματά μας. Έχουμε τη νοοτροπία και το χαρακτήρα να μη μένουμε στις νίκες μας. Θα προετοιμαστούμε σοβαρά για τον αγώνα με τη Σερβία. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα δούμε τα λάθη μας, τι πρέπει να βελτιώσουμε και να εστιάσουμε στα δυνατά μας σημεία σαν ομάδα».



Ένας από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής ομάδας στη νίκη κόντρα στην Αργεντινή, ο Νικ Καλάθης, ανέφερε: «Από την αρχή μπήκαμε όπως έπρεπε. Είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο, είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, περιορίσαμε τα ατού τους και χτυπήσαμε τις αδυναμίες τους. Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που έχουν πετύχει μεγάλα πράγματα. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και τώρα πάμε σε ένα νέο στάδιο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και κάθε κατοχή θα μετρά. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα της Εθνικής με την Αργεντινή:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)