Ειδήσεις

29 Αυγούστου 2014 14:00

Έτοιμη για το πρώτο τζάμπολ η Εθνική

Η επίσημη αγαπημένη αντιμετωπίζει το Σάββατο (21.00) την Σενεγάλη στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ. Το αγώνα θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το ant1news.gr.

-

Η γιορτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, που θα παρακολουθήσετε ζωντανά από τον ant1news.gr, ξεκινά το Σάββατο στην Ισπανία, με την Εθνική μας ομάδα να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της διοργάνωσης τη Σενεγάλη.

Η αποστολή της εθνικής μας βρίσκεται σε φουλ ρυθμό προετοιμασίας και είναι έτοιμη για το πρώτο τζάμπολ. Η κατάσταση του Βαγγέλη Μάντζαρη παρουσίασε βελτίωση κι ο Φώτης Κατσικάρης τον είχε στη διάθεσή του σε μέρος της τελευταίας προπόνησης στη Σεβίλλη την Πέμπτη.

Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα προλάβει να είναι παρών στην πρώτη μάχη της Εθνικής κόντρα στην Σενεγάλη.  Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για τη συμμετοχή της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ και τόνισε πως στόχος είναι… το πρώτο παιχνίδι!

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκεσαι σε ένα Παγκόσμιο τουρνουά με την Εθνική Ομάδα. Από εκεί και πέρα ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το κομμάτι της προετοιμασίας, των φιλικών και είμαστε όλοι υγιείς –με εξαίρεση μικρά προβλήματα- και περιμένουμε να αρχίσει η διοργάνωση. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο Σάββατο, που ξεκινούν τα επίσημα παιχνίδια, έτοιμοι να δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Σε κάθε παιχνίδι θα θέτουμε τον επόμενο στόχο, ώστε να κάνουμε το πρώτο σημαντικό βήμα, της πρόκρισης στην επόμενη φάση», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο Νίκος Ζήσης όχι απλώς δεν δυσανασχετεί που για ένα ακόμη καλοκαίρι ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Εθνικής, αλλά χαρακτηρίζει προνόμιο να εκπροσωπεί την Ελλάδα σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. «Αποτελεί τιμή και προνόμιο να παίζεις σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρόκειται για μια διοργάνωση που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια, ενώ η επόμενη θα γίνει πλέον το 2019. Πραγματικά είμαστε τυχεροί κι έχουμε μεγάλη ευκαιρία που αγωνιζόμαστε σε αυτό το τουρνουά», τόνισε ο Ζήσης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Τον αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Σενεγάλη (30/8, 21.00) θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά από τον ant1news.gr και την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των μεταδόσεων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)