Ειδήσεις

25 Αυγούστου 2014 22:28

Έτοιμη για το παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας η Εθνική

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κώστας Καϊμακόγλου ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και είναι έτοιμοι για τις μάχες επί ισπανικού εδάφους.

-

Μετά από 48 ώρες ξεκούρασης η Εθνική Ομάδα μπάσκετ είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κώστας Καϊμακόγλου ξεπέρασαν  τα προβλήματά τους και είναι έτοιμοι για τις μάχες επί ισπανικού εδάφους.

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί για την Σεβίλλη την προσεχή Τετάρτη.

Πάντως, η ανανεωμένη Εθνική Ελλάδος ευελπιστεί να αποτελέσει τη συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων γενεών, τόσο αυτής του 1987, όσο και αυτής του 2005- 2006, τα επιτεύγματα των οποίων αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Ένα πρωτότυπο κόμικ που ζωντανεύει την σύγχρονη ιστορία του Εθνικής ομάδας μπάσκετ, το «Final Countdown» παρουσίασαν το απόγευμα της Δευτέρας κάποιοι απ’ τους πρωταγωνιστές της.

Με 160 σελίδες γεμάτες από τα περιστατικά που σημάδεψαν την πορεία της Εθνικής, το κόμικ μας ταξιδεύει από το 1987 έως το 2013.

Ο Νίκος Ζήσης σε δηλώσεις τόνισε ότι η Εθνική ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ τα καλύτερα ευχήθηκε στην ομάδα ο Παναγιώτης Φασούλας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)