Υγεία

Σήμερα 14:34

Τροχαία σε Ελαία και Πρέβεζα: Αγωνία για τους τραυματίες

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών από τα σοβαρά τροχαία, δύο εκ των οποίων είναι ανήλικοι.

Τροχαία σε Ελαία και Πρέβεζα: Αγωνία για τους τραυματίες
-

Σε καλή κατάσταση, εκτός κινδύνου για την υγεία του νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα ο 6χρονος που μεταφέρθηκε από την Ελαία μετά το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσά τους και ένα βρέφος.

Ο μικρός σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Παρακολουθείται από τον ψυχολόγο του νοσοκομείου και πολύ σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

Ο 19χρονος, την ίδια ώρα, έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ φέρει κατάγματα σε όλο του το σώμα. Ιατρικοί κύκλοι κάνουν λόγο για μια κατάσταση πολύ δύσκολη, με τον νεαρό να δίνει σκληρή μάχη στο δωμάτιο της ΜΕΘ.

Η 66χρονη γιαγιά του, που επέβαινε κι αυτή στο ίδιο όχημα, τραυματίστηκε ελαφρότερα. Χρειάστηκε μάλιστα το απόγευμα του Σαββάτου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Νοσηλεύεται ακόμα, στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας, με την ίδια να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δεν είναι καλά τα νέα όμως για τον 9χρονο που μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος  από το θανατηφόρο που συνέβη στην Πρέβεζα.

Ο ανήλικος μαζί με το αδελφάκι του και τους γονείς τους επέβαιναν στο αυτοκίνητο τους, όταν συγκρούστηκαν μετωπικά με άλλο όχημα.

Οι γονείς και το ένα παιδί τραυματίστηκαν ελαφρά, ο 9χρονος όμως χρειάστηκε η άμεση μεταφορά του στο Καραμανδάνειο. Μέχρι στιγμής η κατάστασή του είναι σοβαρή αλλά σταθερή.

Πηγή: tempo24.news

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρήστου και Μακρυγιάννη στον ημιτελικό των 100 μέτρων

Ξάνθη: Ο αδερφός κι ο πατέρας του τον “έσπασαν” στο ξύλο

Λειψυδρία: “Καμπανάκι” για 14 Δήμους στην Ελλάδα - Ανησυχία για την Αττική


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)