Celebrity

Σήμερα 13:00

Εριέττα Κούρκουλου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον Βύρωνα Βασιλειάδη με αφορμή την επέτειο γάμου τους - "Θα σε επιλέγω κάθε μέρα"

Εριέττα Κούρκουλου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον Βύρωνα Βασιλειάδη με αφορμή την επέτειο γάμου τους - "Θα σε επιλέγω κάθε μέρα"

-

Μια σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για την Εριέττα Κούρκουλου και τον Βύρωνα Βασιλειάδη, καθώς πριν από 4 χρόνια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 28 Ιουλίου του 2020 στη Μύκονο παρουσία στενών συγγενών και φίλων και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης! Εριέττα Κούρκουλου: "Καμιά φορά φοβάμαι πώς θα βγει το δικό μας παιδί που μεγαλώνει με τόσα προνόμια, αλλά..."

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο του γάμου της, η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη και έγραψε ένα τρυφερό κείμενο για εκείνον.

«28.07.20

Τέσσερα χρόνια γάμου. Χαρές, λύπες, δυσκολίες και μια αγάπη που τα ξεπερνάει όλα. Ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει όσο κανείς, μου έχει φερθεί σαν πραγματική πριγκίπισσα και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξή μου.

Μετράω πολλές ευλογίες στα σχεδόν 31 μου χρόνια, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με τον δικό σου ερχομό στην ζωή μου πριν από περίπου 7 χρόνια. Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα σε ευγνωμονώ για όλες τις στιγμές που μου έχεις χαρίσει και συνεχίζεις να μου χαρίζεις. Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια και αισθάνομαι τυχερή που αποφάσισες να μοιραστείς το ταξίδι αυτό μαζί μου», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Εριέττα Κούρκουλου, στην οποία είδαμε αδημοσίευτες φωτογραφίες της με τον σύζυγό της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)