Υγεία

10 Ιουνίου 2024 08:31

Κορωπί – τραυματισμός παιδιών: “Έχουμε σφραγίσει τον χώρο επανειλημμένα”

Τι είπε ο αντιδήμαρχος, Θ. Γρίβας, για τον χώρο ψυχαγωγίας που τραυματίστηκαν τα παιδιά. Στο Αυτόφωρο σήμερα οι δυο υπεύθυνοι του χώρου.

Κορωπί – τραυματισμός παιδιών: “Έχουμε σφραγίσει τον χώρο επανειλημμένα”
-

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, του δήμου Κορωπίου, Θεόδωρος Γρίβας, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», για τον τραυματισμό των 4 παιδιών στο Κορωπί.

«Αρχικά να πούμε ότι δεν πρόκειται για λούνα παρκ, αλλά για ένα χώρο ψυχαγωγίας, ο οποίος περιέχει κυρίως μερικά φουσκωτά παιχνίδια. Ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει σε ιδιώτη και έχει σφραγιστεί πολλές φορές από τον δήμο μας», ανέφερε ο κ. Γρίβας.

«Στη συνέχεια έρχεται ο ιδιώτης και ανοίγει και πάλι τον χώρο, του οποίου η επιτήρηση του σφραγίσματος, είναι αρμοδιότητα του Α.Τ», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά με το περιστατικό, σημείωσε πως «τα παιδιά ήταν σε ένα φουσκωτό που το σήκωσε ψηλά ο αέρας και τα παιδιά έπεσαν και τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά».

Οι δυο υπεύθυνοι του χώρου οδηγούνται σήμερα στο Αυτόφωρο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Ζέστη και σκόνη τη Δευτέρα

Κοινωνικός Τουρισμός - ΔΥΠΑ: Παράταση για την υποβολή των αιτήσεων

Ευρωεκλογές 2024: Η “μάχη” των σταυρών και οι νικητές της κάλπης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)