Υγεία

09 Ιουνίου 2024 23:19

Κορωπί: Παιδιά τραυματίστηκαν σε φουσκωτό παιχνίδι χώρου εκδηλώσεων

Πώς συνέβη το περιστατικό κατά τη διάρκεια παιδικού πάρτι στον συγκεκριμένο χώρο. Σε τι κατάσταση βρισκονται τα παιδιά. Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες.

Κορωπί: Παιδιά τραυματίστηκαν σε φουσκωτό παιχνίδι χώρου εκδηλώσεων
-

(εικόνα αρχείου)

Τέσσερα παιδιά οκτώ ετών τραυματίστηκαν ελαφρά το μεσημέρι της Κυριακής 09.06 περίπου στις 15.30 σε χώρο εκδηλώσεων στην οδό Ανέμων στο Κορωπί ο οποίος λειτουργούσε χωρίς άδεια και παρά το γεγονός ότι είχε σφραγιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν λίγο καιρό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στον συγκεκριμένο χώρο γινόταν παιδικό πάρτι όταν ξαφνικά τέσσερα παιδιά που έπαιζαν σε ένα φουσκωτό παιχνίδι τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν από τους γονείς τους στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Το τέταρτο παιδί χτύπησε ελαφρά στη μύτη του και δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου ο γονέας ο οποίος διοργάνωσε το πάρτυ και οι υπεύθυνοι του χώρου, οι οποίοι και εξετάστηκαν σε σχέση με τις συνθήκες και τις άδειες λειτουργίας του χώρου.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε η Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος χώρος εκδηλώσεων δεν είχε άδεια λειτουργίας και ότι είχε σφραγιστεί προ ημερών.

Σε βάρος των δύο υπευθύνων, μιας 58χρονης ημεδαπής, και ενός 67χρονου ημεδαπού, σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθησαν για έκθεση σε κίνδυνο, για παραβίαση σφραγίδων τις οποίες έθεσε η αρμόδια αρχή στο χώρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Σέρρες: 99χρονος ψήφισε και καλεί τους νέους σε συμμετοχή

Ευρωεκλογές: Παραλίες ψηφίζουν Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς (εικόνες)

Ευρωεκλογές: Συνελήφθη υποψήφιος ευρωβουλευτής

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)