Γενικά

07 Νοεμβρίου 2016 18:46

Του έδειξε κόκκινη και τον σκότωσε με… κουτουλιά

Διαιτητής πλήρωσε με την ζωή του την κόκκινη κάρτα που έδειξε σε ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Του έδειξε κόκκινη και τον σκότωσε με… κουτουλιά
-


Σοκ στην ποδοσφαιρική κοινωνία του Μεξικού. Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σκότωσε με… κουτουλιά διαιτητή επειδή του έδειξε κόκκινη κάρτα, κατά τη διάρκεια αγώνα τοπικού πρωταθλήματος.

Δράστης  ο Ρούμπεν Ριβέρα Βάσκεθ και θύμα ο Βίκτορ Τρέχο .  Ο ποδοσφαιριστής κουτούλησε τον διαιτητή, κι εν συνεχεία επιβιβάστηκε σ’ ένα φορτηγάκι κι εξαφανίστηκε.

Στον άτυχο διαιτητή,  ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος, έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες ομάδα του Ερυθρού Σταυρού, που βρισκόταν στο γήπεδο.

Αρχικά οι θεατές, που παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι, πίστεψαν ότι ο Τρέχο έχει ζαλιστεί από το χτύπημα και λιποθύμησε. Όσο, όμως, περνούσε η ώρα και ο διαιτητής δεν συνέρχονταν όλοι κατάλαβαν ότι το πρόβλημα ήταν σοβαρό.

Τελικά, λίγη ώρα αργότερα το άψυχο σώμα του διαιτητή σκεπάστηκε με ένα πρόχειρο μουσαμά,  ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τον θάνατο του και την αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του Βάσκεθ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)