Αθλητικά

Χθες 15:41

ΑΕΛ - Θανάσης Τζιότζιος: Θρήνος για τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή

Βαρύ πένθος προκάλεσε η είδηση θανάτου του 18χρονου ποδοσφαιριστή Θανάση Τζιότζιου στη Λάρισα.

ΑΕΛ - Θανάσης Τζιότζιος: Θρήνος για τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή
-

Ανείπωτη θλίψη για το νεαρό αθλητή από την Λάρισα, που έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα σε ηλικιά 18 ετών. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, έχασε την άνιση μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο σκορπίζοντας θλίψη στην ποδοσφαιρική και όχι μόνο οικογένεια της Λάρισας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Θανάση Τζιότζιου που έφυγε χθες σε ηλικία 18 ετών μετά από άνιση μάχη που έδωσε το τελευταίο διάστημα. Ο Θανάσης Τζιότζιος φόρεσε την βυσσινί φανέλα το 2022 όταν έγινε μέλος της Κ17 της ΑΕΛ. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 18:30 από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας. Σύσσωμοι οι άνθρωποι της ΑΕΛ παριστάμεθα στην οδύνη των οικείων, εκφράζοντάς τους τα θερμά μας συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του αγαπητού Θανάση».

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ

«Το Σωματείο της ΑΕΛ με πόνο ψυχής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ποδοσφαιριστή της Ομάδας Νέων (Κ19) Αθανασίου Τζιότζιου ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από την ζωή, πριν καν κλείσει τα δεκαοχτώ του χρόνια. Καλή δύναμη στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 18:30 στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας».

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από μηχανή

Σπείρα εκβιαστών: Η “προστασία”, η οπαδική βία, ο “Αρκούδος” και οι εμπρησμοί (εικόνες)

Συρεγγέλα: Ο Κασσελάκης ζήτησε συγγνώμη, ο Πολάκης επιμένει

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)