Γενικά

05 Σεπτεμβρίου 2014 16:58

Live μέσω διαδικτύου το μεγάλωμα δύο δίδυμων πάντα

Από ειδικό σάιτ που ασχολείται με τα άγρια ζώα θα μεταδοθεί το μεγάλωμα των δίδυμων πάντα που σήμερα έγιναν 40 ημερών.

-



Δύο νεογέννητα πάντα πρόκειται να μεγαλώσουν «μαζί» με το διαδικτυακό κοινό τους, το οποίο θα έχει συχνά την ευχέρεια να απολαμβάνει τις στιγμές τους, μέσω ιστότοπου που ειδικεύεται στα ζώα.

Τα δίδυμα πάντα είναι μόλις 40 ημερών και είναι ένα αγόρι, ο Maoge, που ζυγίζει 1,53 κιλά και το κορίτσι, η Maomei, που έχει βάρος μόλις 1,44 κιλά.

Τα ζωάκια αναμένεται να ανοίξουν τα μάτια τους μετά από δύο μέρες και μετά θα μεταφερθούν σε ειδικό κέντρο που ζουν τα πάντα.

Η πρώτη μετάδοση της ζωντανής εικόνας τους έγινε το πρωί της Παρασκευής (από την ιστοσελίδα Youku Tudou) και θα διαρκέσει μέχρι τις 22:00 και η δεύτερη θα είναι το Σάββατο από τις 8:00 μέχρι τις 20:00. Οι αναμεταδόσεις θα είναι διαθέσιμες για κάθε Σάββατο των επόμενων τριών μηνών.  

Τα μεγάλα πάντα είναι από τα πιο σπάνια είδη στον κόσμο. Σχεδόν 1600 πάντα ζουν στην φύση και περισσότερα από 300 σε πάρκα και άλλους ανάλογους χώρους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)