Γενικά

14 Φεβρουαρίου 2014 13:00

«Δακρύζει» το άγαλμα της Παναγίας

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης στο Ισραήλ, οι οποίοι πιστεύουν ότι ένα άγαλμα της Παναγίας… δακρύζει.

-

Εκατοντάδες Χριστιανοί συρρέουν την τελευταία εβδομάδα στο σπίτι μιας οικογένειας Αραβοϊσραηλινών στην πόλη Ταρσίχα για να δουν από κοντά το «θαυματουργό» άγαλμα της Παναγίας.

Ο Οσάμα και η Αμίρα Κουρί υποστηρίζουν ότι «η Παναγία κλαίει» και το άγαλμα είναι καλυμμένο… με «λάδι από τα δάκρυά της».

«Όταν είδα για πρώτη φορά τα δάκρυα, είπα στο σύζυγό μου να έρθει να δει ότι τρέχει λάδι στο πρόσωπο του αγάλματος. Χαμογέλασε και δε με πίστεψε αρχικά. Μίλησα στο γείτονά μας, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο σπίτι. Και εκείνος, αφού το παρατήρησε, το είπε στο σύζυγό μου και τότε πίστεψε…», λέει η Αμίρα.

Μετά το αρχικό σοκ, η γυναίκα σκούπισε το άγαλμα. Διαπίστωσε, όμως, την επόμενη ημέρα πως ήταν πάλι γεμάτο λάδι.

Η οικογένεια Κουρί έχει τοποθετήσει το άγαλμα της Παναγίας σε μία γυάλινη προθήκη και πλήθος κόσμου, το οποίο έμαθε για το «θαύμα» επισκέπτεται το σπίτι της για να το δει από κοντά.

«Έρχονται ταξιδιώτες από κάθε διάφορες περιοχές της χώρας, ασθενείς που θέλουν να πάρουν την ευλογία της. Το σπίτι μας είναι πάντα ανοικτό για τους επισκέπτες», λέει στην κάμερα ειδησεογραφικού πρακτορείου η Αμίρα Κουρί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)