Τεχνολογία

Χθες 22:39

Disneyland: Έσπασε ρεκόρ Γκίνες με φαντασμαγορικό drone show (βίντεο)

Με σχεδόν 1.571 drones να φωτίζουν τον ουρανό, ένα γιγαντιαίο τρίχρωμο κεφάλι του Μίκυ Μάους θάμπωσε τους θεατές πάνω από το Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης στην Disneyland του Παρισίου.

Disneyland: Έσπασε ρεκόρ Γκίνες με φαντασμαγορικό drone show (βίντεο)
-

Η Disneyland Paris επέστρεψε με στυλ για τη γαλλική εθνική γιορτή! Στις 14 Ιουλίου, το θεματικό πάρκο έδωσε το στίγμα του σημειώνοντας ένα παγκόσμιο ρεκόρ, αναγνωρισμένο από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες: "Η μεγαλύτερη εναέρια εικόνα ενός φανταστικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε από drones/multirotors ". Με σχεδόν 1.571 drones να φωτίζουν τον ουρανό, ένα γιγαντιαίο τρίχρωμο κεφάλι του Μίκυ Μάους θάμπωσε τους θεατές πάνω από το Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης.


Αυτή η παράσταση κατέστη δυνατή χάρη στη στενή συνεργασία μεταξύ των ομάδων της Disneyland Paris και της Dronisos, του επίσημου προμηθευτή τεχνολογίας drone στην Ευρώπη. Μήνες προετοιμασίας χρειάστηκαν για την ενορχήστρωση αυτής της πρωτοποριακής παράστασης, η οποία συνδύαζε πυροτεχνήματα, light shows και χορογραφίες με drone με πίνακες που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ.

Οι επισκέπτες μεταφέρθηκαν σε ένα 12λεπτο οπτικό ταξίδι, με εμβληματικές σκηνές από ταινίες των Walt Disney Animation Studios και Pixar Animation Studios που συνδέονται με τη Γαλλία, όπως η Πεντάμορφη και το Τέρας, ο Καμπούρης της Παναγίας των Παρισίων και ο Ratatouille, καθώς και εμβληματικά σύμβολα του γαλλικού πολιτισμού.

Πηγή: sortiraparis.com

Ειδήσεις σήμερα:

Μπελέρης στον ΑΝΤ1: Θα αντιμετωπίσω το υπόλοιπο της ποινής μου όποιο και αν είναι αυτό

Μητσοτάκης: Έκτακτο τέλος στους παραγωγούς ρεύματος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπιγνκ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)