Social media

02 Μαΐου 2015 22:04

Θύμα bullying έπεσε διάσημη μπλόγκερ

Μετά τη «χολή» για τα παραπανίσια κιλά της, απέδειξε πόσο απατηλός είναι ο κόσμος του διαδικτύου.

-

Η Κέισι Χο είναι λάτρης της υγιεινής ζωής και μέσω Instagram δίνει συμβουλές για το τέλειο σώμα.

Επειδή δεν διαθέτει τις αναλογίες μοντέλου αντιμετωπίζει καθημερινά τη σκληρότητα που ξεπηδάει από την ανωνυμία του διαδικτύου.

Μηνύματα όπως «είσαι χοντρή», «είσαι αντιαισθητική», «δεν έχεις κανένα δικαίωμα να δίνεις συμβουλές» και άλλα τέτοια, πλημμύριζαν τις καθημερινές της αναρτήσεις και η κοπέλα βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να αντιμετωπίσει τον διαδικτυακό εκφοβισμό ή bullying όπως έχει επικρατήσει.

Πέρασε, λοιπόν, από Photoshop μερικές φωτογραφίες της, αφαιρώντας όλες τις ατέλειες του κορμιού της, παρουσιάζοντας η αλήθεια μία κάπως αφύσικη και εξωπραγματική εικόνα της.

Η κατάσταση ανατράπηκε, τα αρνητικά μηνύματα ελάχιστα, τα επαινετικά αμέτρητα.

Έτσι, η Κέισι έφτιαξε ένα υπέροχο βίντεο που ανέβασε στο YouTube, εξηγώντας με εικόνες την ιστορία της.

Με ειδική επεξεργασία έδειξε πως μπορεί κάποιος να δημιουργήσει μία απατηλή εικόνα μέσα σε έναν απατηλό κόσμο όπως είναι το διαδίκτυο.

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Κέισι έδειξε πως ο κυβερνοεκφοβισμός, η ντροπή για το σώμα και η αποθέωση του τέλειου κορμιού είναι πληγές για την ηλεκτρονική κοινωνία και ελπίζει πως κάποιοι πήραν ένα καλό μάθημα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)