Media

03 Ιουλίου 2024 13:14

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για "Παγιδευμένους": "Η Αγγελική ήταν μια αξιοθαύμαστη γυναίκα"

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για "Παγιδευμένους": "Η Αγγελική ήταν μια αξιοθαύμαστη γυναίκα"

-

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο "Πάμε Δανάη" και τον Άρη Καβατζίκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία των "Παγιδευμένων", που την Τρίτη (02/07) έριξαν αυλαία.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως χαίρεται που γνώρισε την Αγγελική, την ηρωίδα που υποδυόταν στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

"Ήταν μία αξιοθαύμαστη γυναίκα, δυναμική όταν χρειαζόταν, που παραδινόταν απόλυτα και στον έρωτα. Δεν ξέρω πόση δύναμη και κουράγιο χρειάζεται στους γονείς που στην πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής τους όταν περιμένουν το παιδί τους, χάνουν τον σύντροφό τους. Λόγω των σπουδών ψυχολογίας, όταν παίρνω ένα κείμενο μπροστά μου, προσπαθώ πρώτα να κατανοήσω εγκεφαλικά τον χαρακτήρα και μετά να περάσω στην πράξη.

Τα γυρίσματά μου ήταν σε συγκεκριμένες ιστορίες, ενώ θα ήθελα να συναναστραφώ με περισσότερους ηθοποιούς από το καστ. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που ήμουν στους Παγιδευμένους.

Πήρα πάρα πολλά από τους Παγιδευμένους. Πάντα υπάρχουν πράγματα που δεν πάνε καλά, όπως σε όλες τις δουλειές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν σε βαθμό που να μου μαυρίσει την εμπειρία μου από το σίριαλ" είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σχετικά με τους "Παγιδευμένους".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)