Γενικά

25 Φεβρουαρίου 2016 21:31

“Σάρωσε” η Αντέλ στα Brit Awards

Και ο Τζάστιν Μπίμπερ μεταξύ των μεγάλων νικητών. Από τη λαμπερή τελετή δεν έλειψε και ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον Ντέιβιντ Μπόουι.

“Σάρωσε” η Αντέλ στα Brit Awards
-

Η μεγάλη επιστροφή της απόλυτης νικήτριας Αντέλ, ο  συγκινητικός φόρος τιμής στον Ντέιβιντ Μπάουι, τα  εντυπωσιακά σόου και οι διαστημικές  εκπλήξεις σφράγισαν την λαμπερή τελετή απονομής των βρετανικών μουσικών βραβείων στο Λονδίνο. 

Η Αντέλ εμφανίστηκε συγκινημένη  να παραλαμβάνει το ένα βραβείο μετά το άλλο. Από εκείνο της καλύτερης βρετανίδας ερμηνεύτριας μέχρι εκείνο  του καλύτερου βρετανικού single και του καλύτερου άλμπουμ. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα  δάκρια της όταν κέρδισε και το βραβείο της παγκόσμιας επιτυχίας.

«Χάθηκα για λίγο, δεν ήξερα καν εάν θα επέστρεφα. Εσείς όμως είστε τόσο καλοί μαζί μου κι αυτό είναι τόσο όμορφο», είπε η Αντέλ.

AP - Adele - Brit Awards - βραβεία - κόκκινο χαλί

Ο  Τιμ Πικ  ο πρώτος βρετανός αστροναύτης που πάτησε το διάστημα εμφανίστηκε  σε ένα βίντεο έκπληξη  σε σύνδεση με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό  να συγχαίρει την 27χρονη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα αποκαλώντας τη παγκόσμιο είδωλο. 

AP - Brit Awards - Justin Bieber  - Τζάστιν Μπίμπερ - βραβείο

Ο Τζάστιν Μπίμπερ κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ξένου ερμηνευτή  με διεθνή καριέρα ενώ το βραβείο καλύτερου βρετανικού γκρουπ κέρδισαν  οι Coldplay. Για ένατη φορά!

Το βραβείο του καλύτερου Βρετανού σόλο ερμηνευτή απονεμήθηκε στον Τζέιμς Μπέι. 

Μεγάλες αφίσες και μουσικές του Ντέιβιντ Μπόουι - που έφυγε  πρόωρα  από τη ζωή τον περασμένο μήνα- κατέκλυσαν το χώρο. Με την Άνι Λενόξ να τραγουδά στο πλαίσιο του συγκινητικού αφιερώματος και να τον αποκαλεί υπέρτατο οραματιστή.

Σέξι εκτός από εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Ριάνα  με έναν προκλητικό χορό επί σκηνής...

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)