Ταξίδια

28 Δεκεμβρίου 2015 23:58

Ο “Μύλος των Ξωτικών” πήρε… παράταση!

Παρατείνεται η λειτουργία του μεγαλύτερου χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου στην Ελλάδα, κατά τρεις ημέρες λόγω πληθώρας επισκεπτών.

Ο “Μύλος των Ξωτικών” πήρε… παράταση!
-

Ο Μύλος των Ξωτικών 2015 θα ολοκληρωθεί τελικά στις 6 Ιανουαρίου 2016, τρεις ημέρες μετά την προγραμματισμένη τελετή λήξης, λόγω πληθώρας επισκεπτών.

Αυτό αναφέρει η οργανωτική επιτροπή, καθώς, όπως διευκρινίζει, η προτίμηση εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών οδήγησε σε αυξημένο αριθμό κρατήσεων, ακόμη και μετά την επίσημη προγραμματισμένη τελετή λήξης, στις 3 Ιανουαρίου 2016. Ενδεικτικό είναι ότι οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία βρίσκονται στο 75% στις 4 και 5 Ιανουαρίου, οπότε θα έπρεπε ο Μύλος να έχει ολοκληρωθεί.

Μύλος των Ξωτικών - Τρίκαλα

Με βάση αυτά τα δεδομένα και αφού ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, συνεκτίμησε τα αιτήματα επαγγελματικών φορέων, εισηγήθηκε στο ΔΣ της e-trikala ΑΕ την παράταση της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής. Ο κ. Παπαστεργίου πρότεινε και το ΔΣ αποδέχθηκε, ο Μύλος των Ξωτικών 2015 να ολοκληρωθεί τελικά στις 6 Ιανουαρίου 2016. Η νεράιδα Σταρένια θα συνεχίσει να υποδέχεται τους επισκέπτες στον αλευρόμυλο, μέχρι την ημέρα των Φώτων, τότε, δηλαδή, που ο Μύλος θα… κλείσει τα φώτα του. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 3 Ιανουαρίου, ο Μύλος θα λειτουργήσει στις 4 και 5 Ιανουαρίου και ο αποχαιρετισμός θα γίνει με ένα μεγάλο πάρτι το πρωί της 6ης Ιανουαρίου, με δωρεάν είσοδο σε όλες τις δράσεις, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)