Υγεία

23 Δεκεμβρίου 2015 21:11

Oral-B: ιδανική λύση, ιδανικό δώρο

Δείξτε στους αγαπημένους σας πόσο τους νοιάζεστε και θέλετε να είναι υγιείς και χαμογελαστοί, χαρίζοντας τους μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, που κάνει «παιχνίδι» την στοματική υγιεινή.

Oral-B: ιδανική λύση, ιδανικό δώρο
-

Αυτές τις γιορτές ξεφύγετε από τα τετριμμένα - τύπου μπλουζάκι, φουλάρι, κασκόλ, ζώνη, πουκάμισο κτλ – που συχνά μένουν για πάντα καταχωνιασμένα σε συρτάρια και ντουλάπες, μαζί με πολλά άλλα ρούχα.

Κάντε στους αγαπημένους σας δώρα που θα αποδεικνύουν πόσο τους νοιάζεστε και θα τους φανούν πολύ περισσότερο χρήσιμα στην καθημερινότητα τους, βοηθώντας τους να είναι υγιείς και χαμογελαστοί.

Ιδανική λύση για το ιδανικό δώρο είναι μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-Β, που μπορείτε να βρείτε σε προσφορά με τιμή -40%.

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι πλέον αναγκαίες στον καθέναν, ιδίως στα μικρά παιδιά, καθώς διασφαλίζουν ό,τι σε κάθε βούρτσισμα, θα έχουν πλύνει καλά τα δόντια τους, αφού «κάνουν μόνες τους την …δουλειά».

Είναι εξαιρετικά χρήσιμή και πρακτική, καθώς αφαιρεί σε κάθε βούρτσισμα ως και διπλάσια οδοντική πλάκα συγκριτικά με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, οχυρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δόντια και τα ούλα απέναντι στις μόνιμες «απειλές» της τερηδόνας, της ουλίτιδας και της πέτρας.

ΔΟΝΤΙΑ - ORAL-B - ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Το κόστος ενός τέτοιου δώρου, που ούτως ή άλλως είναι πολύ χαμηλότερο της …αξίας που έχει το υγιές και λαμπερό χαμόγελο των αγαπημένων σας ανθρώπων, μπορεί να γίνει ακόμη χαμηλότερο, αν εκμεταλλευθείτε τις προσφορές, λόγω των οποίων οι τιμές για τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral-B είναι -40%.

Μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι ιδανικό δώρο, διότι εκτός της χρησιμότητας και της πρωτοτυπίας του, που θα κάνουν ευχάριστη έκπληξη στο πρόσωπο που θα το χαρίσετε, θα «επιστρέψει σε εσάς» όταν θα απολαμβάνετε την καλή διάθεση και τα χαμόγελα αυτού που θα το προσφέρετε, ήδη από την πρώτη φορά  που θα την χρησιμοποιήσει.

ΔΟΝΤΙΑ - ORAL-B - Λογότυπο - Χριστούγεννα - δώρα

Επιπλέον, αποτελεί ιδανική λύση για αυτές τις γιορτές, καθώς με τιμές -40% στις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral-B, αγοράζετε 2 σχεδόν στην τιμή της 1, κερδίζοντας διπλά σε χρήμα, σε όφελος για τους αγαπημένους σας, αλλά και σε χρόνο, μέσω της δυνατότητας να αγοράσετε τα προϊόντα της Oral-B μέσω διαδικτύου.

Χρόνια Πολλά και καλά …χαμόγελα  σε όλους!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)