Υγεία

22 Δεκεμβρίου 2015 21:00

Αυτές τις γιορτές χαρίστε τους “το πιο λαμπερό χαμόγελο”

Σε ποιόν δεν αρέσει να βλέπει χαμογελαστούς τους δικούς του ανθρώπους; Φροντίστε για την λάμψη των αγαπημένων σας, δωρίζοντας τους μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-Β.

Αυτές τις γιορτές χαρίστε τους “το πιο λαμπερό χαμόγελο”
-

Ένα από τα ομορφότερα συναισθήματα στον κόσμο είναι αδιαμφισβήτητα αυτό που νιώθει κάποιος όταν βλέπει τους αγαπημένους του να είναι ευτυχισμένοι και να «φορούν» το πιο λαμπερό χαμόγελο τους. Είναι ένα «κόσμημα» στα πρόσωπα των δικών μας ανθρώπων, που δεν κοστίζει όσο ο χρυσός, αλλά αξίζει περισσότερα από αυτόν. 

Κι όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που όσο κι αν το αισθάνονται, αποφεύγουν να χαμογελούν, μόνο και μόνο διότι ...ντρέπονται, καθώς τα σημάδια από την ελλιπή φροντίδα της στοματικής τους υγιεινής είναι εμφανή στα δόντια και τα ούλα τους, όπου έχει σωρευθεί οδοντική πλάκα, η οποία «ανοίγει» τον δρόμο στην τερηδόνα και την ουλίτιδα.

Η βασική αιτία είναι το μη συστηματικό βούρτσισμα των δοντιών ή η περιποίηση τους με λανθασμένο τρόπο και δη με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, η οποία δεν διαθέτει τα πλεονεκτήματα μιας ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας της Oral-B, που μπορείτε να βρείτε σε προσφορά -40%, η οποία ουσιαστικά «κάνει μόνη της όσα πρέπει», εξασφαλίζοντας στον χρήστη της το πιο λαμπερό χαμόγελο του. 

ΔΟΝΤΙΑ - Oral-B Black 7000 - ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Να λοιπόν η ιδέα για το ιδανικό δώρο στους αγαπημένους σας αυτές τις γιορτές. Ένα δώρο που θα τους χαρίσει υγεία και λάμψη, θα τους τονώσει την αυτοπεποίθηση  και ουσιαστικά θα τους ..προτρέπει να χαμογελούν, φτιάχνοντας την διάθεση και των γύρω τους.

14. ΔΟΝΤΙΑ - ORAL B - γιορτές - χαρίστε - γερό - χαμόγελο

Φυσικά, πρόκειται για ένα δώρο πρακτικό, «έξυπνο» και πρωτότυπο που θα …αιφνιδιάσει ευχάριστα τους πάντες. Ενδείκνυται και για να την προσφέρετε σε όλους όσοι είναι μεν επιμελείς και τακτικοί στην φροντίδα των δοντιών τους, αλλά ακόμη δεν έχουν «κάνει δώρο στον εαυτό τους» μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-Β, η οποία θα συμβάλει καθοριστικά στην μάχη της στοματικής υγιεινής, αφού αφαιρεί ως και διπλάσια μικροβιακή πλάκα σε σχέση με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Είναι δώρο ιδανικό για μεγάλους, αλλά κυρίως για τα παιδιά, αφού όλες οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral-B είναι εξελιγμένης εργονομίας και τεχνολογίας, όμως παραμένουν εξαιρετικά απλές στον χειρισμό τους, τόσο που κάνουν το σωστό κι αποτελεσματικό βούρτσισμα των δοντιών να μοιάζει με «παιχνίδι».

ΔΟΝΤΙΑ - Oral-B - οδοντόβουρτσες - προσφορά - Χριστούγεννα

 

Αυτές τις γιορτές κάντε στους αγαπημένους σας το πιο όμορφο και «φωτεινό» δώρο, χαρίστε τους «το πιο λαμπερό χαμόγελο», επιλέγοντας ως δώρο μια από τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral-B, της μάρκας που εμπιστεύονται οι περισσότεροι οδοντίατροι παγκοσμίως.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)