Υγεία

21 Δεκεμβρίου 2015 21:00

Καινούριος χρόνος με μια καινούρια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B

Ξεκινήστε το 2016, κάνοντας σε εσάς και τους αγαπημένους σας ένα χρήσιμο δώρο. Μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, που χαρίζει υγιή και λαμπερά χαμόγελα όλη την χρονιά!

Καινούριος χρόνος με μια καινούρια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B
-

Η αρχή κάθε έτους είναι συνυφασμένη με υποσχέσεις προς τον εαυτό μας και τους γύρω μας ό,τι θα ξεκινήσουμε «πράγματα» ή με μικρούς και μεγάλους στόχους που βάζουμε για την χρονιά που κάνει τα πρώτα της βήματα.

Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερη αφορμή για να αρχίσει κάποιος να φροντίζει περισσότερο και καλύτερα τον εαυτό του και κυρίως την υγεία του, βοηθώντας παράλληλα και τους αγαπημένους του να είναι γεροί και να το ..δείχνουν κάθε φορά που χαμογελούν!

Εξαιρετική ευκαιρία λοιπόν, για εσάς και τους ανθρώπους που νοιάζεστε, ο καινούριος χρόνος να «φέρει» και μάλιστα …οικονομικά, μια καινούρια Oral-B, ένα δώρο απόλυτα χρήσιμο και πρακτικό, με …απτά αποτελέσματα στην στοματική υγιεινή μικρών και μεγάλων, που χαρίζει λαμπερά και γεμάτα υγεία χαμόγελα!

Μάλιστα, με τις προσφορές -40%  στις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral-B, θα έχετε ήδη ένα  «καινούριο» χαμόγελο, αφού ο νέος χρόνος θα έρθει με δώρα σε σημαντικά χαμηλότερη, σχεδόν στη μισή τιμή.

ΔΟΝΤΙΑ - Oral-B - ΔΩΡΑ - vitality

Για όσους ήδη χρησιμοποιούν ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B, τα ευεργετικά αποτελέσματα στην διασφάλιση της στοματικής υγιεινής είναι «χειροπιαστά», γι΄  αυτό και μένουν …κολλημένοι με τα προϊόντα του παγκόσμιου ηγέτη του κλάδου.

Αυτοί αποτελούν τους καλύτερους διαφημιστές της Oral-B, προτείνοντας τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της σε φίλους και γνωστούς που χρησιμοποιούν ή κάνοντας τις δώρο στους αγαπημένους τους που χρησιμοποιούν απλές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες.

Ιδανική ευκαιρία για να κάνετε δώρο μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B, δίνοντας και 40% λιγότερα χρήματα, είναι να την αποκτήσετε μέσω των εορταστικών προσφορών της Oral-B, που τις κάνουν και οικονομικά, εκτός από πρωτότυπα και χρήσιμα, δώρα.

H ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, με τακτικό και σωστό βούρτσισμα των δοντιών, διασφαλίζει την στοματική υγιεινή, αφού αφαιρεί ως και διπλάσια οδοντική πλάκα από μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. 

ΔΟΝΤΙΑ - Oral-B - ΔΩΡΑ - Vitality

Είναι εξαιρετικά απλή στον χειρισμό της, γι΄ αυτό ενδείκνυται και για τα παιδιά, που πλέον αντιμετωπίζουν σαν «παιχνίδι» το βούρτσισμα των δοντιών.

Κυρίως όμως, κάθε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B, που προσφέρεται σε τιμή -40%αποτελεί εγγύηση για την υγεία δοντιών και ούλων, που φαίνονται και είναι υγιή, τόσο που δεν θα σταματήσετε να τα δείχνετε, φυσικά  χαμογελώντας, όλη την χρονιά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)